Trei tunsori perfecte pentru caderea parului dupa nastere

Trei tunsori perfecte pentru caderea parului dupa nastere

0
tunsoare la moda (http://3.bp.blogspot.com)

tunsoare la moda (http://3.bp.blogspot.com)Dupa nastere multe mamici se confrunta cu o cadere accentuata a parului. Desigur, o astfel de situatie poate aparea si pe parcursul sarcinii, ca urmare a modificarilor hormonale.

De aceea, multe mamici sau viitoare mamici nu mai gasesc niciun remediu in fata caderii parului si nu cunosc cum anume sa si-l aranjeze de asa natura incat sa para ca ar avea cat mai mult volum. Pe langa aplicarea unor masti de par, in asa fel incat sa incerci sa repari o parte din acest mare dezechilibru este indicat sa ai in vedere si cateva tunsori la moda care iti pot ascunde aceasta problema.

Tunsoarea “bob cu coltul mai lung” – este una dintre cele mai in top tunsori de la noi intara. Fiind destul de draguta si mai ales pentru faptul ca se preteaza usor oricarei forme a fetei, aceasta a devenit si destul de cautata. Cu toate acestea, se poate spune ca este tunsoarea perfecta atunci cand iti cade parul.

Tunsoarea “in scari” – la fel de des intalnita in randul tuturor categoriilor de varsta, in realitate aceasta tunsoare este destul de placuta si mai ales foarte chic. Se poate spune ca o astfel de tunsoare le avantajeaza pe mamicile cu fetele mai rotunde, dar si pe cele care se confrunta cu caderea parului dupa nastere.

Tunsoarea “bob texturat” – chiar daca seamana cu tunsoarea clasica in stil “bob”, aceasta da un contur mai placut fetei, fiind o tunsoare in scari si cu Breton. In plus, nu este o tunsoare prea pretentioasa sin u necesita o mare ingrijire inainte de a pleca de acasa.

Articole similare