Un FIV gratuit pe luna!

UN FIV GRATUIT PE LUNA. Primul spital de fertilitate și medicina materno-fetala din Romania anunta relansarea programului national „Un FIV gratuit pe luna”

Wellborn, primul spital din Romania specializat în fertilitate și medicina materno-fetala, anunta relansarea programului  „Un FIV gratuit pe luna”, în cadrul careia cuplurile cu venituri reduse care se confrunta cu probleme de infertilitate, pot beneficia de o procedura de fertilizare in vitro gratuita. Acesta se va desfașura lunar, în perioada 1 iunie -31 decembrie 2014.

Pentru ca a deveni parinti nu trebuie sa fie un lux, Wellborn a creat sigurul program al unei unitati medicale din Romania prin care ofera GRATUIT, în fiecare luna, o procedura FIV sau FIV + ICSI unui cuplu care nu își permite aceste tratamente.

În lipsa unei subventionari din partea statului, tratamentele pentru infertilitate pot fi inaccesibile pentru cuplurile fara posibilitati materiale.

Scopul programului este ajutorarea cuplurilor infertile din Romania, cu venituri personale reduse sa-și îndeplineasca visul de a obtine un copil prin proceduri de Fertilizare in Vitro.

Reteaua Medicala Wellborn încearca sa asigure sansa de a avea un copil, tinand cont de stadiul actual de dezvoltare al societatii romanești, de vremurile dificile cu care se confrunta multi dintre noi. În lipsa unei subventionari din partea statului, în anul 2010, Clinica Promed System (parte din Reteaua Medicala Wellborn) a demarat acest program, ajutand numeroase cupluri în întemeierea unei familii.

„De ce facem asta ?

Pentru ca ne pasa de ce se întampla, pentru ca întelegem tristetea celor care nu au copii și care nu-și pot permite un tratament adecvat, pentru ca vrem sa tragem un semnal de alarma fata de un stat amorf, blocat în propria neputinta.

Sanatatea costa și încercarile cuplurilor infertile se lovesc de limitarile metodelor actuale, de costurile mari ale tratamentului și de multe ori de transformarea acestor situatii într-un bussines pragmatic.

Un FIV gratuit pe luna înseamna din partea noastra un mesaj de speranta, o confirmare a pozitiei noastre de medici Alaturi de celelalte programe interne ale Clinicilor Wellborn, acest program al departamentului de Reproducere Umana Asistata , ÎNCEARCA SA AJUTE!”  afirma Dr. Silviu Predoi, Director General al Retelei Medicale Wellborn.

Pentru a beneficia de gratuitatea procedurilor de fertilizare in vitro, pacientii pot solicita formularul de înscriere la adresa de email: informatii@wellborn.ro.  Cuplurile trebuie sa fie evaluate ca fiind cazuri sociale de catre comisia de sterilitate, urmand ca lunar, sa fie ales un cuplu pentru a efectua procedura în mod gratuit, în cadrul singurei One Stop Clinic de profil din Romania, de catre un colectiv de medici dedicati.

Despre Wellborn

Wellborn este primul spital din Romania dedicat în exclusivitate fertilitatii și medicinei materno-fetale și singurul One Stop Clinic de profil din tara. Pe langa cele mai avansate tehnologii medicale existente pe piata și expertiza echipei medicale de elita, pacientii noștri beneficiaza de un tratament personalizat și o atmosfera calda pe toata durata tratamentului.

Spitalul Wellborn este deschis de catre Clinica de Medicina Materno-Fetala Promed System, recunoscuta pentru experienta bogata pe piata serviciilor medicale și mii de proceduri medicale, ce au readus zambetul pe fetele pacientelor.

Contact
Adresa: Str. Brodina Nr. 3, Sector 1, București
Telefon: 031 9105, 031 425 11 15, 0785 212 628
E-mail: office@wellborn.ro

http://www.wellborn.ro/

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare