Un super produs pentru o super digestie

Un super produs pentru o super digestie

0

Intoleranta alimentara, disconfort gastric, indigestie, greata, balonare… iti suna cunoscut?  Acestea sunt simptomele unei digestii alimentare deficitare, problema cu care se confunta jumatate din populatia globului.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Mesele copioase sau neregulate pot provoca organismului anumite dereglari, iar stomacul va fi primul care va reactiona, dand semne de suprasolicitare.

Digex-capsuleDescopera un produs care sa rezolve toate aceste probleme: DIGEX , un produs unic pe piata, are o formula complexa de enzime digestive in capsule gastrorezistente, ce asigura protectia enzimelor la nivel gastric si eliberarea acestora la nivel intestinal.

Capsulele DIGEX, prin aportul de enzime digestive, completeaza sistemul enzimatic propriu al organismului, ajutandu-l sa faca fata suprasolicitarii cauzate de o masa copioasa sau alimentatie inadecvata. Produsul imbunatateste digestia, elimina senzatia de preaplin si inlatura starile de disconfort gastric.

Recomandat pentru copiii de peste 6 ani si adulti, o capsula DIGEX pe zi (in timpul mesei sau dupa masa) este benefica:Digex-kids

  • In regim alimentar vegetarian
  • In intoleranta la lactate
  • Pentru procesarea eficienta a alimentelor
  • Pentru a stimula dezvoltarea florei intestinale normale
  • Pentru a favoriza absorbtia mineralelor din alimente

DIGEX – Super Enzime pentru o super digestie!

Afla mai multe detalii pe www.fitermanpharma.ro
Fara comentarii

Lasa un comentariu