Urmari dureroase ale expunerii la soare? Bioderma îti vine în ajutor

Laboratoarele Dermatologice Bioderma lanseaza Photoderm Spray 125 ml – singurul spray dermatocosmeticcalmant si racoritor cu pulverizator, care trateaza biologic inflamatia cauzata de arsurile solare.
Distractia la plaja si la piscina sau bronzul rapid ca urmare a expunerii necontrolate la soare pot avea repercursiuni asupra pielii: inflamatie, usturime, durere locala sau leziuni superficiale. Bioderma iti vine in ajutor cu un nou produs care completeaza gama Photoderm, partenerul tau in protectia solara: Photoderm SOS Spray, singurul spray dermatocosmetic calmant si racoritor cu pulverizator, care trateaza biologic inflamatia cauzata de arsurile.

Photoderm SOS Spray calmeaza imediat inflamatia indusa de razele UV gratie enoxolonei din compozitie, hidrateaza intens si repara bariera cutanata degradata de soare, datorita ingredientelor biominetice hidratante (glicerina + sodiu PCA), factori naturali de hidratare. Complexul biologic Cellular Bioprotectionâ, primul brevet care intensifica imunitatea pielii, protejeaza ADN-ul, prevenind dezvoltarea cancerului cutanat determinat de arsurile solare, si limiteaza imbatranirea prematura a pielii.

Vaporii cu efect racoritor permit o dispersie usoara si uniforma a produsului reducand senzatia de arsura si durere.

Formula sa este hipoalergenica, nu contine parabeni. Pret recomandat în farmacii: 56 RON

Protejeaza-ti pielea impotriva razelor UV cu produsele din gama Photoderm! http://www.bioderma.com/ro/home.html

Previous article
Next article

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare