Va multumim ca ati fost alaturi de noi la workshopul – „Alimentatia...

Va multumim ca ati fost alaturi de noi la workshopul – „Alimentatia corecta, copiii si obezitatea”

x6a3090

Picture 1 of 41

Aproximativ 40 de parinti au raspuns afirmativ invitatiei site-ului bebelu.ro de a participa gratuit la workshopul „Alimentatia corecta, copiii si obezitatea” la Jubile Primaverii, in ziua de 2 iulie 2014.

Chiar daca publicul intalnirilor noastre bilunare sunt de obicei viitori parinti si parinti cu copii foarte mici, scopul acestui eveniment a fost tragerea unui semnal de alarma asupra starii de sanatate viitoare a copiilor din Romania. Asadar toti invitatii nostri au pus accent pe masurile de prevenire in ceea ce priveste supraponderabilitatea copiilor.

Seria discursurilor a fost deschisa de Mihai Dragomir, antrenor specialist in fitness, promotorul Fitness-ului in Romania si creatorul conceptului Cardio Mix Fitness Anti Aging. Fost sportiv de performanta si autorul mai multor carti despre importanta unui stil de viata sanatos, Mihai a initiat un dialog cu parintii din sala, provocandu-i pe acestia sa-si puna intrebari cu privire la sanatatea copiilor lor.

Probabil de multe ori cand ati vazut un copil gras v-ati gandit ca acesta a mancat prea mult de a ajuns in aceasta stare. De fapt lucrurile nu stau chiar asa. Iar acesta a fost doar unul din miturile pe care Diana Artene, specialist in nutritie pediatrica si dietetician, a incercat sa le doboare in cadrul workshopului bebelu din data de 2 iulie.

Veronica Sladariu, farmacist si reprezentant medical al companiei Hipp le-a vorbit parintilor prezenti in sala despre nutritia la sugari si copii mici, dar si despre filosofia companiei Hipp.

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro la acest eveniment: Hipp, Jubile The Ballroom Primaverii, www.petrecerifantastice.ro, Smart Toys
Fotografiile au fost realizate de Cosmin Florescu – www.cosminflorescu.ro  si www.facebook.com/cosminflorescufoto

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.