Vaccin antigripal versus Oscillococinum

Vaccin antigripal versus Oscillococinum

0
vaccin copil (www.oradeiasi.oradestiri.ro)

www-oradeiasi-oradestiri-ro_

Picture 1 of 2

Atunci cand merg la scoala copiilor li se injecteaza in mod obligatoriu o serie numeroasa de vaccinuri. Asa ca, pentru a evita efectele adverse ale vaccinului antigripal este de preferat sa combateti starea de gripa cu Oscillococinum.

Oscillococinum reprezinta un medicament eficient cu rol de combatere a gripei la copii si adulti. De aceea, in cazul in care ii administrati saptamanal cate o doza veti putea preintampina efectele negative ale imbolnavirii de gripa.

Administrarea de Oscillococinum reprezinta o metoda alternativa la vaccinul antigripal. In plus, acesta reuseste sa te fereasca si de pericolul imbolnavirii cu gripa aviara. De asemenea, riscul aparitiei unor infectii este foarte mult diminuat in cazul administrarii unui astfel de tratament.

Dezavantajul utilizarii de Oscillococinum este acela ca nu reuseste sa fereasca copilul de imbolnavirea cu gripa vreme indelungata. De aceea, o doza saptamanal, pe timpul sezonului rece, este obligatorie in cazul in care nu optati pentru vaccinul antigripal.

Foto: http://spabettie.files.wordpress.com/ / www.oradeiasi.oradestiri.ro