Venituri suplimentare si program flexibil

Venituri suplimentare si program flexibil

0

Suna bine, nu-i asa? Se pare ca un program flexibil este pentru tinerii din ziua de azi, care si-au intemeiat o familie sau doresc sa isi intemeieze una, mai important chiar si decat un venit generos. Insa, daca le poti avea pe amandoua, cu atat mai bine!

Noul statut de mama vine cu nevoi si preocupari noi, iar uneori vechiul loc de munca nu se mai potriveste cu toate acestea.

Nu este usor sa gasesti un loc de munca unde programul sa iti permita sa iti petreci timp de calitate cu familia. De aceea, uneori activitatile part-time sunt alegerea cea mai potrivita. Si de aceea Amway este o varianta perfecta pentru mamicile care doresc un un program flexibil de lucru, un venit suplimentar, cu riscuri reduse. Amway este un model de afacere simplu si direct, care te poate duce oricat de departe alegi sa mergi. Totul depinde de tine. Chiar daca nu ai experienta in vanzari, cursurile sustinute online si fata in fata de traineri profesionisti vor fi baza teoretica a viitoarei tale afaceri, iar consilierea din partea unor parteneri experimentați care deja dezvolta propria afacere te va ajuta sa continui cu incredere.

Amway este una dintre cele mai mari companii de vanzari din lume si a fost infiintata cu mai bine de jumatate de secol in urma, din relatia de prietenie a celor doi parteneri de afaceri: Rich DeVos si Jay Van Andel. Compania continua sa mentina filozofia muncii intense si spiritul de echipa, care o face una dintre cele mai de succes companii de vanzare directa a secolului XXI.

Amway sustine mamele care isi doresc sa aiba succes, sa lucreze intr-un mediu pozitiv si sa aiba posibilitatea de a se dezvolta, mentinand in acelasi timp un echilibru intre munca si familie. Pentru mamele care vor mai mult si care vor sa fie un exemplu pentru copiii lor.

“Cand am luat decizia de a intra in afacerea Amway, cautam o modalitate de a obtine un venit suplimentar. In calitate de mama, doream sa pot cumpara acele mici lucruri care fac un copil sa se simta special. Ceea ce m-a atras la Amway au fost libertatea si controlul asupra propriului viitor. Am vazut cum persoana care mi-a prezentat afacerea nu caştiga doar venituri suplimentare, ci isi desfasura activitatea cu placere. Am gandit: pot face si eu acest lucru. Si este adevarat: pot! Acum am un stil de lucru ce se potriveste foarte bine cu stilul meu de viata si cu obiectivele mele si sunt mandra de ceea ce fac.” – este marturia Anei, o tanara mama care are propria afacere Amway din 2006.