Vinerea specială la Gymboland

Vinerea specială la Gymboland

0

Starea de bine trebuie să-i însoțească necontenit pe toți copiii. Și pentru a da un ton pozitiv începutului de an – pe tot parcursul anului, vinerea, între orele 18:00-20:00 – cei mici sunt așteptați în locațiile Gymboland pentru a parcurge etapele de inițiere în descoperirea lumii, la workshopurile ,,Vinerea Specială”.

La Gymboland, copiii vor fi întroduși în tainele Universului la ,,explorăm lumea”, vor trăi provocările primilor pași în matematică la atelierul ,,matematica piticilor”, vor experimenta tehnica decupajului și cea a modelării în vinerea dedicată ,,pinguinului inimioară”.

A trecut vacanța, dar loc pentru relaxare se găsește oricum! După o săptămână încărcată, petrecută la școală sau la grădiniță, copiii merită din plin să pornească hotărâți pe tărâmuri necunoscute la atelierele de la ,,Vinerea Specială” din toate locațiile Gymboland.

 

Astfel ei vor porni în aventuri ale jocului și învățării, într-un spațiu sigur, unde primesc toată atenția cuvenită și unde nu se simt stingheri niciun moment. În fiecare zi de vineri, în cadrul workshopurilor se vor organiza activități diferite, astfel încât copiii să nu simtă apariția rutinei și să aibă posibilitatea să se dezvolte conform vârstei și nevoii lor.

Gymboland are așadar varianta perfectă pentru începutul de weekend, grație programului de la ,,Vinerea Specială”, conceput după modelul ,,learning by doing” (,,învață practicând’’), model care are la bază metode didactice moderne, care și-au dovedit eficiența.

Cântăm, dansăm, batem din palme la ,,zumba”. Colorăm și dezvoltăm spiritul competitivității la atelierele: ,,animăluțe colorate”, ,,coronițe personalizate” sau ,,felicitări multicolore’’. Învățăm culorile și formele în cadrul temelor ,,fermecatul glob de zăpadă”, ,,flori din hârtie creponată’’, ,,fructele ce-mi plac…’’. Încurajăm spiritul altruist pe parcursul temei ,,brățări din mărgeluțe’’. Stăm față în față cu eroii preferați sau cu animăluțe venite de peste mări și țări la atelierele ,,eroi din desene animate’’ și ,,India, ținutul elefanților’’.

Și lista activităților continuă.

Hai și tu la Vinerea Specială!