Vino la Evenimentele distractiv-culturale BookLand

Vino la Evenimentele distractiv-culturale BookLand

0

Intre 11 si 17 martie, in Era Park Oradea BookLand te asteapta cu oferte irezistibile la carte, muzica, film, jocuri, si o oferta vasta de evenimente culturale pe gustul tuturor, copii sau adulti. 

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

IMG_4631Miercuri si vineri, 13/15 martie, de la ora 17.30, ii asteptam pe juniorii de la Palatul Copiilor, care, sub coordonarea profesoarei Ana Maria Gal, ne vor incanta cu un program artistic de muzica populara.
Joi, 14 martie, de la ora 19.00, tinerii artisti de la Palatul Copiilor, sub coordonarea profesoarei Otilia Bejan, vor sustine in fata publicului o sceneta de teatru.

Ai cu ce te lauda? Vino si tu in Caravana BookLand!
Pentru mai multe informatii despre desfasurarea Caravanei, oferte, promotii, concursuri si alte stiri savuroase din lumea cartii, te asteptam in comunitatea BookLand. Alatura-te si tu cu un LIKE: https://www.facebook.com/targdecarte
Vrei sa te implicit mai mult? Invita-ti prietenii la eveniment: https://www.facebook.com/events/335806976540501/

Caravana BookLand este cel mai inedit targ de carte, muzica, film si jocuri, aflat la a 3-a editie, prezent pe parcursul anului 2013 in 19 orase din tara, timp de 42 de saptamani.
Conceptul BookLand este unul inovator, atat prin aria geografica de acoperire, cat si prin amploarea sa, reunind mii de titluri sub aceeasi umbrela. BookLanderii sunt asteptati cu numeroase premii, concursuri, oferte speciale si momente de exceptie in principalele centre comerciale din Romania, precum si in cadrul librariei on-line www.book-land.ro

Libraria online www.book-land.ro
BookLand integreaza si libraria on-line – www.book-land.ro – portal ce ofera cele mai noi titluri, recomandari, promotii si oferte speciale in materie de carte, muzica, film, jocuri, cadouri si birotica, fiind la dispozitia vizitatorilor sai si dupa ce Caravana BookLand a plecat catre o noua destinatie.
Fara comentarii

Lasa un comentariu