Vitamine necesare in sarcina

Vitamine necesare in sarcina

0
vitamine

In sarcina orice femeie va trebui sa asculte cu strictete sfaturile si recomandarile specialistului si sa ia zilnic portia de vitamine pe care acesta i-a recomanda.

In sarcina, pentru buna dezvoltare a bebelusului, este nevoie ca femeia sa aiba in vedere ca nu trebuie sa duca lipsa de vitamine. In acest mod, va putea fi sigura de faptul ca organismul va putea sa aloce o mare parte din resursele sale pentru hranirea si buna crestere a puiului ce se afla in burtica sa pe parcursul celor noua luni. Tocmai de aceea, atunci cand medicii constata un anumit deficit de vitamine in corpul femeii ii va putea sugera anumite suplimente capabile sa inlocuiasca astfel de nevoi.

Oferta larga de vitamine existenta in farmacii pare sa le puna pe viitoarele mamici intr-o mare dilema. Producatorii din marile lanturi farmaceutice aduc constant noi si noi oferte, cu preturi care mai de care mai tentante. Tocmai de aceea, odata ajunsa in fata rafturilor farmaciei, viitoarea mamica nu stie ce anume sa aleaga. Asadar, atunci cand ajungi la farmacie fie tii cont de sfaturile si indrumarile medicului specialist, fie te duci in cunostinta de cauza, deja informata despre proprietatile fiecarui produs in parte.

Citeste mai mult pe sarcinasinasterea.ro