Wellborniada – Clubul viitorilor părinți

Wellborniada – Clubul viitorilor părinți

Departe de a mai fi considerată un mit, lupta cu infertilitatea este călătoria pe care o parcurg tot mai multe cupluri la nivel internațional. Pentru aceste cazuri, medicii specialiști recomandă alegerea unui centru de excelență în Reproducere Umană Asistată, care să aibă capacitatea de a răspunde multidisciplinar investigațiilor și tratamentului necesare: laborator de analize, departament genetică, chirurgie intervențională asociată, Reproducere Umană Asistată/Fertilizare in Vitro, precum și alte servicii medicale dedicate, extrem de importante pentru cuplurile de pacienți.

Despre toate acestea, despre riscuri, șanse reale de reușită, cele mai întâlnite afecțiuni care pot cauza infertilitate, despre seturi de analize, dar și despre costurile asociate, pacienții pot afla joi, 22 iunie, într-o prezentare informală, ce va avea loc în Spitalul Wellborn din București, strada Brodina, nr. 3 (zona Băneasa).

Tot mai multe cupluri încep să numească „minune” ceea ce ar trebui să fie o stare de normalitate, și anume bucuria de a avea un copil. Wellborn este alături de tine, așa cum a fost aproape de mii de pacienți în tot ceea ce a însemnat călătoria spre reușita unei sarcini și a nașterii unui copil sănătos.

Vino în data de 22 iunie să aflăm împreună etapele, programele de susținere active, investigațiile recomandate și procedurile care dau rezultate, cu adevărat, în rândul cuplurilor.

Medic moderator: dr. Carmen Ianiotescu, Medic specialist obstetrica-ginecologie, specialist în Tratamentul infertilității cuplului și în reproducere umană asistată/FIV
———————————–
Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere aici: http://bit.ly/2rOzzAT

Pentru mai multe detalii, cei interesați pot trimite un e-mail pe adresa [email protected] sau pot solicita informații suplimentare la numărul de call-center 031.9105.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/110829972851922