workshop Bebelu – Camera Copilului -idei de amenajare NOUTATI in cadrul evenimentului

macheta 30 iulie tatiana “Camera copilului – idei de amenajare” Va invitam la workshop – “Camera copilului – idei de amenajare”, miercuri 30 iulie, ora 17.30, Jubile Primaverii. Abia venit pe lume, orice copil are nevoie de grija si protectia parinteasca. Are nevoie de multa dragoste, hainute, dar si de o camera adecvata. Lasand deoparte superstitiile, viitorii parinti vor avea parte de cele mai bune practici si idei de amenajare a incaperii. De asemenea, nu trebuie sa excludem ca odata cu trecerea timpului si inspirati de povestile cu printi si printese, copiii isi vor dori cu totul altceva. Designeri si arhitecti  va vor oferi cele mai bune idei de amenajare.   Poti afla sfaturi utile despre:

  • solutii pentru amenajarea camerei copilului;
  • cum sa mentii o camera curata;
  • mobilier de calitate;
  • siguranta in incapere.

NOUTATI:

“ROXY & KIDS ART vine cu idei minuate pentru arta de pe peretii camerei copilului tau, micul paradis in care acesta sa se joace si sa creasca frumos. Si ce este cu adevarat impresionant este ca ROXY & KIDS ART ii implica activ pe cei mici, care devin adevarati parteneri de creatie in acest proces!

Daniela Mandu de la Cusut cu Ata Roz va oferi abonatilor Bebelu cateva premii in cardul tombolei abonatilor ce se va desfasura in cadrul evenimentului.

Aceste premii sunt:

1 pernuta decorativa pentru copii
1 scutec din finet brodat  
1 paturica de vara din bumbac ecologic.
1 saculet ptr. gradinita brodat

Inscrierile se pot face pe www.bebelu.ro/parenting

https://www.bebelu.ro/ai1ec_event/camera-copilului-idei-de-amenajare?instance_id=226

Toti participantii inscrisi vor avea parte de cadouri surpriza din partea sponsorilor. In plus aveti posibilitatea sa participati la tombola bebelu.ro unde va asteapta premii consistente.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare