Workshop Bebelu.ro – „Invata sa investesti eficient in viitorul si sanatatea copilului...

Workshop Bebelu.ro – „Invata sa investesti eficient in viitorul si sanatatea copilului tau!”

0

workshop-pentru-parinti-marca-bebelu-300x300Bucuresti, 04.02.2014 – Aproximativ 75 de parinti interesati s-au alaturat temelor de discutie propuse de bebelu.ro in cadrul workshop-ului „Invata sa investesti eficient in viitorul si sanatatea copilului tau!”, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii.

Investitia in sanatatea, educatia si viitorul copilului este cel mai de pret lucru pe care il poate face un parinte inca din momentul conceperii bebelusului si pana atunci cand acesta creste mare.

Seria dezbaterilor a fost initiata de doamna Dana Stan, coordonator Biogenis, care a transformat curiozitatea recoltarii celulelor stem intr-un subiect de dezbatere interesant, starnind interactiune cu publicul prezent.

„Celulele stem au o compatibilitate de pana la 100% in cazul unor transplanturi, maximizand sansele vindecarii atat ale copilului, cat si ale altor membri din familie. In cazul unor astfel de transplanturi efectul “grefa contra gazda” este redu,s la fel ca si riscul de transmitere a bolilor infectioase. In urma unor modificari, celulele stem  (miocard, tesut hepatic, epidermic etc), putand fi folosite in tratarea unui numar de 

Educatia copilului este foarte importanta pentru fiecare parinte, fiind o investitie sigura in viitorul sau. Despre rolul educatiei, curriculum, dezvoltare pe etape de varste a vorbit doamna Mihaela Ilas, co-fondator cresa-gradinita BusyBees Academy.

„Busy Bees Academy se deosebeste de orice alt program educativ prin atentia pe care o acorda viitorului copilului dumneavoastra. Cu un personal experimentat si o programa inovatoare, noi oferim copilului o aventura educationala de neegalat. Copilul dumneavoastra va descoperi ca învatarea este amuzanta, construind în acelasi timp relatii solide cu ceilalti copii si cu educatorii – partenerii dvs. în educatia copilului”, a mentionat Mihaela Ilas, co-fondator cresa-gradinita BusyBees Academy.

Simona Tasca, reprezentant Yourway Life&Career Counseling, a incercat o explicatie practica, enumerand situatii concrete de viata, ipostaze ale vietii de familie, in asa fel incat parintii sa isi poata da seama cat de importanta este interactiunea cu propriul copil, antrenandu-le astfel capacitatile intelectual-cognitive.

„În plan familial, excelența înseamnă mai mult decât orice dividente din profit sau prime de performanță. Ea se măsoară în împlinirea copiilor și în relația armonioasă cu aceștia.” –  a adaugat Simona Tasca, reprezentant Yourway Life&Career Counseling, invitand parintii sa participe la sesiunile de informare initiate de bebelu.ro, incepand cu data de 18 februarie 2014.

Irina Baicu, medic in cadrul Centrului Medical Hilmi a facut referire la importanta sanatatii femeii insarcinate, mentionand faptul ca „examinarile medicale periodice ale femeii pe parcursul celor noua luni sunt foarte importante, protejandu-si astfel pruncul aflat in burtica sa”.

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro la acest eveniment: Biogenis, Busy Bees Academy, Yourway Life&Career Counseling, Centrul Medical Hilmi, Jubile The Ballroom Primaverii, www.petrecerifantastice.ro, www.inchirierejucarii.ro).

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.