Workshop bebelu.ro “Puericultura, arta de a creste frumos”

Workshop bebelu.ro “Puericultura, arta de a creste frumos”

0
workshop-pentru-parinti-marca-bebelu-300x300 (1)

workshop-pentru-parinti-marca-bebelu-300x300 (1)Aproximativ 50 de parinti au ajuns la workshop-ul bebelu.ro – “Puericultura, arta de a creste frumos”, organizat in data de 10 aprilie 2014, ora 17.30, la Jubile the Ballroom Primaverii.

 La workshop-ul bebelu.ro “Puericultura, arta de a creste frumos” a participat un numar mare de parinti interesati de modalitatile de ingrijirea propriului lor copil, inca din primele clipe de viata. Astfel ca, prima baita, primul vaccin, prima gurita de lapte au starnit o serie intreaga de intrebari la care a raspuns cu mare daruire dna.dr. Mihaela Nita, medic pediatru.

“Sunt atat de multe lucruri de spus atunci cand ne gandim la ingrijirea bebelusului. Odata cu venirea pe lume a puiului nostru apar si primele intrebari despre cum anume ar trebui sa il protejam de tot ceea ce il inconjoara pentru a-i fi bine. Atunci cand vine vorba despre pericolul imbolnavirii nu pot da decat un exemplu simplu si consider, cel mai eficient  – alaptarea. Laptele matern il va proteja pe bebelus de cele mai grave afectiuni, intarindu-i imunitatea, mai ales in primele luni de viata”, a precizat dna. dr. Mihaela Nita, medic pediatru, , reprezentant al www.mamagazin.ro.

Si pentru ca tot se apropie vacanta, bebelusii vor pleca in calatorie alaturi de parintii lor si cu ce altceva decat cu…masina. Scaunul auto este necesar pentru siguranta puiului tau.

“Scaunele auto Chicco garanteaza siguranta si confortul copilului dvs. pana in momentul in care acesta va putea utiliza centurile de siguranta ale autovehicului. Practice, sigure si economice, scaunele auto Chicco se evidentiaza prin sistemul ergonomic de reglare a tetierei si centurilor proprii de siguranta, putand permite reglarea/ajustarea in inaltime a tetierei si a centurilor de siguranta ale scaunului in mai multe pozitii, in functie de fiecare etapa de dezvoltare a copilului”, a mentionat Cristina Manescu, reprezentant Chicco.

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro la acest eveniment: Chicco, BabySpa, Mamagazin, Jubile The Ballroom Primaverii, www.petrecerifantastice.ro, www.inchirierejucarii.ro, Arlechino Magic Show, www.nosugarshop.ro.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Bebelu,  revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.