Workshop de nutritie pentru mama si copil

Workshop de nutritie pentru mama si copil

Daca te numeri printre mamele care vor sa-si invete copilul ce inseamna o alimentatie corecta si un stil de viata sanatos, dar demersurile tale nu sunt incununate intotdeauna de succes, atunci vei fi bucuroasa sa afli despre workshopurile de nutritie sanatoasa pentru mama si copil, organizate de nutritionistul copiilor, Anamaria Iulian (medic si psiholog).

Un weekend la Bran, alaturi de copilul tau, cu alimentatie detoxifianta, special conceputa pentru voi – impreuna cu specialisti care iti vor pune la dispozitie numeroase instrumente si o strategie simpla, concreta – te va ajuta sa adopti un stil de viata sanatos.
Sa mananci bine, sa-ti adaptezi alimentatia la propriile gusturi, la propriul metabolism, dar si la ritmul de viata si emotiile personale se invata, iar bunele obiceiuri alimentare se mentin cu… antrenament zilnic pentru a fi sanatos, normoponderal, plin de energie si de buna-dispozitie, cu chef de viata si o atitudine pro-activa.

Orele de nutritie te vor invata atat pe tine, cat si pe copilul tau, printr-o modalitate usoara si creativa, ca pentru a fi sanatos trebuie sa mananci, dar nu oricum, oricat, oriunde sau oricand si ca pentru a descoperi placerea reusitei trebuie sa-ti modifici de o maniera definitiva, comportamentul alimentar.

Orele de dezvoltare personala si cele de relaxare si educatie pro-activa iti vor dezvalui ce anume te motiveaza in comportamentele tale, ce te frustreaza si te priveaza de lucrurile pe care le iubesti, cum anume ajuta sau te blocheaza propria ta feminitate in relatie cu propriul copil, in ce fel ti-a schimbat maternitatea stilul de viata si conceptia despre relatii, familie, prietenie si cotidian.

Urmatorul seminar de nutritie sanatoasa pentru mama si copil are loc intre 24-26 aprilie, la Bran. Mai multe amanunte pe

http://www.frumossisanatos.ro/workshop-mama-copil/

Articole similare