Ziua Copilului prinde culoare!

Ziua Copilului prinde culoare!

0

Anul acesta, asociatia ”Impreuna Pas cu Pas” sarbatoreste Ziua Copilului prin multa culoare! Locul de joaca din zona patinoarului On Ice din Afi Palace Cotroceni va fi luat cu asalt pe 1 si 2 iunie de copiii care doresc sa se distreze si sa creeze adevarate opere de arta.

 

AtelierProgramul pregatit pentru copii incepe in ambele zile de la ora 16.00 si se incheie la ora 20.00. Ce mici vor avea parte de activitatile lor preferate: desenat, colorat, mozaic, decupaj, colaj, pictura pe fata, modelaj de baloane. Toate acestea au rolul de a le stimula creativitatea si de a le oferi ocazia sa-si dea frau liber imaginatiei.

In ambele zile se va organiza o tombola, cu extragere la ora 19.30. Printre premiile care vor aduce cu siguranta zambetul pe buze copiilor se numara meniuri complete la restaurant, abonamente la patinoar, 1 loc in Tabara de creatie si recreatie, evaluarea coeficientului de inteligenta, acuarele, carioci, carti de colorat, jucarii si multe dulciuri.

”Noi, psihologii de la asociatie, asteptam 1 Iunie ca si cum ar fi ziua noastra! Probabil ca este un «defect profesional»! Fiind incontinuu inconjurati de copii, entuziasmul lor ne molipseste. Plus ca nu putem lasa o zi atat de minunata sa treaca neobservata! Mai mult, noi am transformat Ziua Copilului in Weekend-ul Copilului si le-am pregatit acestora o sumedenie de surprize.”, afirma Nicoleta Burlacu, Presedinte ”Impreuna Pas cu Pas”.

”Activitatile pe care le-am pregatit copiilor sunt de fapt o forma de terapie prin arta, fiind mult mai usor pentru ei sa se exprime prin imagini decat prin cuvinte. Atelierele de art-terapie le permit micutilor sa isi exprime liber si creativ emotiile, ideile, anxietatile si dorintele, facilitand in acelasi timp comunicarea si relationarea. Atentia si gandirea sunt stimulate, stresul este redus, iar increderea in sine creste. Ii asteptam pe toti copiii la atelierele noastre si, de ce nu, si pe mamicile, taticii si bunicii cu sufletul inca tanar!”, adauga Nicoleta Burlacu.