Ziua portilor deschise la Atelierele de vara ITSY BITSY

Ziua portilor deschise la Atelierele de vara ITSY BITSY

0

Cei mai curiosi parinti si copii se vor intalni sambata, 22 iunie, la ora 10.00 la scoala Zeppelin Schule (strada Icoanei, nr. 17A), din Bucuresti, pentru a experimenta provocarile propuse vara aceasta de Atelierele ITSY BITSY. Intrarea fiind libera, oricine va putea calatori in lumea teatrului si a povestilor, alaturi de Zapa sau actritele Adriana Titieni si Cerasela Constantin, va putea invata sa-si exprime emotiile sau sa se exprime prin desen sau alte tehnici plastice. Si mai mult actrita Adriana Moca ne va arata cum poti face un copil sa iubeasca lectura.

 

Atelierele de vara ITSY BITSYVara inseamna pentru orice copil vacanta, joaca si multa aventura. Si exact asa va fi aceasta vara la Atelierele de creativitate ITSY BITSY. “Noi ne-am gandit ca in vacanta copiii au mai mult timp liber si mai multa disponibilitate pentru a se juca creativ, dezvoltandu-si de fapt abilitatile, inteligentele multiple de care adesea nici nu sunt constienti. Venind in sprijinul parintilor am organizat module scurte si foarte variate, care pot fi cu usurinta strecurate printre sejururile la mare sau la bunici.” declara Nadia Tataru, Director General ITSY BITSY.

Studiile recente de psihologie afirma in mod hotarat ca inteligenta emotionala reprezinta principalul factor de predictie privind reusita in viata si nu IQ-ul.

Stiind ca invatarea prin joc este cea mai eficienta metoda de invatare in cazul copiilor, ITSY BITSY in parteneriat cu Asociatia Parintilor Isteti, organizeaza si in vara anului 2013 ateliere de creativitate menite sa dezvolte inteligenta emotionala a copiilor, inteligentele lor multiple prin joaca.
Cine a spus ca in vacanta nu poti fi creativ si istet?