1 iunie

1 iunie

2
copil (www.familytimes.co.nz)

copil (www.familytimes.co.nz)In fiecare an, atunci cand ziua de 1 iunie se apropie ne simtim mult mai aproape de copilarie. 1 iunie – ziua in care asteptam cadoul din partea parintilor nostri, ziua in care ne plimbam in locurile cele mai placute de distractie, 1 iunie – ziua care acum este destul de departe…

Zambetul cald al copilariei nu poate sa nu transforme ziua de 1 iunie in cea mai ravnita perioada a vietii. Cine nu isi doreste ca acum, de 1 iunie, sa se mai simta inca un copil, fara griji, fara stresul zilei de maine.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Orele de joaca, genunchii zdreliti, rasul vesel, puritatea si frumusetea pe care ne-o daruia natura – cum sa nu ne fie dor de 1 iunie?

Astazi, in preajma unei astfel de sarbatori nu ai cum sa nu te bucuri de aceste clipe alaturi de copilul tau. Petrece de 1 iunie cat mai multe momente impreuna cu el, mergeti impreuna in parc, intr-un loc de distractie pentru copii, alegeti o cofetarie sau rasfatati-l cu ceva dulce acolo unde isi doreste el cel mai mult. Si credeti-ma – merita din plin! Ce poate fi mai frumos decat sa te poti bucura alaturi de copilul tau, dedicandu-i in totalitate intreaga zi. Nu uitati sa-l mangaiati, nu uitati sa-l alintati si mai ales nu uitati sa-l sarutati!

Un 1 iunie fericit! La multi ani, copii!

 

 
2 Comentarii

  1. Vârsta copilariei cunoaşte doar libertate, sinceritate şi vise fără graniţă. La multi ani pentru toti copiii!

Lasa un comentariu