100%.RO si Camelia Sucu ofera un brad caritabil pentru Salvati Copiii

100%.RO si Camelia Sucu ofera un brad caritabil pentru Salvati Copiii

0
brad-creat-de-Philippe-Guilet-pentru-Salvati-Copiii2

brad-creat-de-Philippe-Guilet-pentru-Salvati-Copiii2Asociatia 100%.RO impreuna cu IQONIQUE CLASS STUDIO – studioul de obiecte de design detinut de Camelia Sucu – contribuie cu un brad la Festivalul Brazilor de Craciun, editia XI, eveniment cu scop caritabil organizat de Salvati Copiii pe data de 8 decembrie 2011.

Bradul, intitulat ”100%.RO pentru Salvati Copiii”, este conceput de designerul Philippe Guilet pornind de la temele si sursele de inspiratie din patrimoniul cultural romanesc care au stat la baza colectiei couture 100%.RO ”Prejudecati”, prezentate de Asociatia 100%.RO pe data de 10 noiembrie la Bucuresti. Camelia Sucu este partener strategic al proiectului 100%.RO.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Povestea bradului „100%.RO pentru Salvati Copiii” trimite la miracolul vietii in formele ei cele mai simple, dar fundamentale: viata fiintei umane, in expresia ei cea mai pura si optimista: viata copiilor; viata naturii – pe care avem si datoria dar si puterea sa o protejam, printr-un comportament responsabil; viata ca identitate a noastra – asa cum este ea construita prin patrimoniul cultural si prin reinterpretarea si imbogatirea sa permanenta prin actul creatiei artistice.

Bradul va intra in licitatia organizata de Salvati Copiii, ca o recunoastere a calitatii proiectelor pe care aceasta organizatie le desfasoara pentru copiii din Romania. Fondurile care vor fi obtinute vor contribui la finantarea acestor proiecte.

Mesajul pe care cumparatorul Bradului „100%.RO pentru Salvati Copiii” il va transmite este acela ca sfideaza prejudecatile si indiferenta fata de copii, patrimoniu si natura, dand astfel intregii societati o sansa la un viitor mai bun. Bradul este ecologic; o impletitura de nuiele ii protejeaza si incalzeste ”inima”; iar un lant de stele il lumineaza din interior, de sus pana jos.

“Un om responsabil fata de rezolvarea problemelor zilelor noatre este un om care isi construieste un viitor mai bun, pentru el si pentru cei din jur”, a explicat Camelia Sucu, fondatoarea IQONIQUE CLASS STUDIO, sustinatoarea acestei initiative 100%.RO-Salvati Copiii.

Desfasurarea licitatiei: cum poate fi achizitionat bradul 100%.RO pentru Salvati Copiii

Festivalul Brazilor de Craciun editia XI va avea loc pe 8 decembrie 2011 la Hotelul Radisson din Bucuresti. Este un eveniment de strangere de fonduri, organizat anual de catre Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie de brazi de Craciun, creati special pentru aceasta ocazie de designeri renumiti.  Banii vor fi folositi de Salvati Copiii pentru a sprijini educatia copiiilor care traiesc in medii sociale vulnerabile.

Sponsorii care doresc sa contribuie la strangerea de fonduri si sa sustina eforturile Salvati Copiii pot cumpara la licitatie bradul realizat de Philippe Guilet si IQONIQUE CLASS STUDIO.

In seara de 8 decembrie, seara Festivalului, va avea loc la hotelul Radisson, intre ora 19 si ora 20 o silent auction: cei interesati de cumpararea unui brad isi vor putea trece numele si suma licitata pe cartonasul din dreptul bradului dorit. Primii zece brazi care vor primi cele mai mari oferte de bani vor intra in licitatia deschisa, in sala. Bradul 100%RO va putea intra in etapa de licitatie deschisa daca va primi o oferta de pret suficient de ridicata incat sa il califice in primii zece.

Brazii care nu vor intra in licitatia deschisă vor putea fi achizitionati direct de catre doritori, iar o parte din ei vor fi oferiti sponsorilor Diamond si Platinum ai Festivalului organizat de Salvati Copiii.
Fara comentarii

Lasa un comentariu