Sarbatorile de iarna incep in sectorul 6

Sarbatorile de iarna incep in sectorul 6

0
brad de craciun (www.valcea-news.ro)

brad de craciun (www.valcea-news.ro)Primarul sectorului 6, Cristian Constantin Poteras, impreuna cu Centrul Cultural European Sector 6  organizeaza în Parcurile  Drumul Taberei  si Crangasi  evenimente dedicate sarbatorilor de iarna.

De pe 1 decembrie si pana pe 25 decembrie, Parcurile Drumul Taberei ( ora 18:15) si Crangaşi ( ora 17:00)  vor fi transformate in „Orasul de iarna”. Vor fi montate echipamente de agrement: carusel, trenulet electric, piste de masinute, jocuri de indemanare si o mini fermă de animale. Tot aici, vor fi organizate spectacole pentru copii, cu animatori, concursuri si cadouri, iar in fiecare week-end al lunii decembrie (respectiv, 3-4; 10-11; 17 -18; 23- 24 decembrie) se vor organiza spectacole cu recitaluri ale unor artisti consacrati. In plus, se vor monta 50 de casute pentru expozanti, unde,bucurestenii vor avea ocazia sa admire si cumpere, direct de la producatori,  obiecte de o deosebita valoare culturală, ca de exemplu obiecte sculptate in lemn, ceramică, picturi pe lemn, diverse produse din lut, obiecte decorative pentru Crăciun si produse alimentare.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Pana la  sfarsitul lunii decembrie, vor mai fi organizate si alte manifestari specifice sezonului de iarna, colinde pentru cei mici, mamici, tatici si bunici, manifestări de Craciun si organizarea petrecerii de Revelion 2011-2012.
Fara comentarii

Lasa un comentariu