Buburuza Mica in sectorul 6

Buburuza Mica in sectorul 6

1
cristian poteras

cristian poterasPrimarul Sectorului 6, Cristian Constantin Poteras, a inaugurat marti, 22 noiembrie 2011, prin Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, impreuna cu Asociatia AHAVA, un nou centru pilot social multifunctional destinat celor mici.

Noul centru, numit « Buburuza Mica », este situat pe strada Donitei nr. 4 (Prelungirea Ghencea) si preia atat categoria de beneficiari, cat si serviciile oferite, de la fratiorul sau mai varstnic, « Buburuza Mare », deschis in luna februarie a acestui an.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Realizate prin parteneriatul dintre cele doua institutii, centrele « Buburuza Mare » si « Buburuza Mica », se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre trei si sapte ani care nu frecventeaza cursurile gradinitelor de stat sau particulare oferind, la standarde europene, servicii educative, de ingrijire, hrana si supraveghere pe timp de zi pentru micutii prescolari.

In cadrul noului centru, cu o capacitate de 70 de locuri, copiii au posibilitatea de a se dezvolta armonios, desfasurand zilnic activitati educative, culturale si sportive sub directa indrumare a unor cadre didactice specializate in lucrul cu copiii.

Centrul beneficiaza de sali de clasa, sali de joaca/dormitoare, sala pentru activitati sportive, cabinet medical, cabinet de psihologie, sala pentru material didactic si jucarii, sala de mese, loc de joaca amenajat.
1 comentariu

  1. as vrea sa inscriu si eu copilul sotului meu,dar as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca mai sunt locuri.mama fetitei a parasito cand avea 1 an si jumatate,iar acum o cresc bunici.are nevoie de ceva din partea mamei?noi nu stim nimic de ea.va multumesc

Lasa un comentariu