Sarcina si viata sexuala

Sarcina si viata sexuala

0
gravida si partenerul (http://lh5.ggpht.com)

gravida si partenerul (http://lh5.ggpht.com)Orice cuplu aflat in asteptarea bebelusului considera viata sexuala un subiect tabu pe parcursul celor noua luni de teama sa nu ii faca rau bebelusului.

Datorita unui apetit sexual mai scazut, gravidele nu se mai simt atat de atrase de partenerii lor, fiind mult mai dornice sa isi cunoasca bebelusul si sa il poata tine in brate, numarand clipa de clipa secundele, minutele, orele si zilele pana cand minunea se va implini.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Cu toate acestea, medicii sfatuiec cuplurile fara probleme aflate in asteptarea unui bebelus sa incerce sa intretina raporturi sexuale intrucat nu ii fac sub nicio forma rau bebelusului. Chiar si asa, specialistii recomanda putina prudenta si o penetrare delicata, evitandu-se astfel un act sexual foarte pasional si pozitiile sexuale care ar solicita sustinerea greutatii partenerului pe burtica mamicii.

De aceea, in timpul sarcinii se recomanda pozitii sexuale mai sigure, care sa nu solicite prea  mult gravida si fara o penetrare prea profunda. In acest mod, bebelusul va fi in afara oricarui pericol.

Chiar daca burtica creste luna de luna, nu trebuie sa va speriati si sa aduceti in discutie acest aspect ori de cate ori va propuneti sa aveti un act sexual cu partenerul. In realitate, comunicarea in cuplu este foarte importanta si poate face sa evite orice impediment, creand o stare prielnica actului sexual in sine.

Ori de cate ori va ganditi la viata sexuala in timpul sarcinii este bine sa cunoasteti ca preludiul reprezinta rezultatul unei partide sexuale reusite in aceasta perioada. In acest fel, gravida va putea sa obtina starea de excitare de care are nevoie pentru o penetrare mai usoara.
Fara comentarii

Lasa un comentariu