Farfuria vorbitoare ne limiteaza modul de a manca

Farfuria vorbitoare ne limiteaza modul de a manca

0
farfuria vorbitoare (http://static.ziarelive.ro)

farfuria vorbitoare (http://static.ziarelive.ro)Chiar daca nu ne vine sa credem, cercetatorii au reusit sa inventeze “farfuria vorbitoare” care sa ne ajute sa luptam impotriva obezitatii.

In realitate, “farfuria vorbitoare” ne cearta atunci cand mancam mai mult decat este normal, depasind astfel norma de calorii zilnice. Descoperirea a fost realizata de expertii din Suedia, avand un cost destul de piperat, ce atinge 1.750 Euro.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

“Te rog, mananca mai incet” si “Nu te-ai saturat inca?” – sunt doar doua fraze pe care “farfuria vorbitoare” ti le aduce aminte atunci cand te afli la masa. In realitate, aceasta functioneaza asemenea unui mandometru, reusind sa masoare mancarea care este consumata din farfurie, dar si viteza cu care aceasta este mancata de catre posesorul farfuriei.

“Farfuria vorbitoare” a devenit astfel destul de cautata in intreaga lume de catre cei care lupta impotriva obezitatii. O asemenea farfurie este recomandata, spun expertii, si imediat dupa nastere intrucat orice proaspata mamica lupta cu kilogramele.
Fara comentarii

Lasa un comentariu