4 motive pentru care sa fii mama e cel mai inaltator lucru din lume

mamica ............Venirea pe lume a unui copil iti schimba viata radical – cel putin, asta iti spune toata lumea: e greu si solicitant, dar bucuriile pe care ti le aduce sunt inestimabile. Nimeni nu te pregateste insa pentru extraordinara experienta spirituala pe care o ai din momentul in care iti tii pentru prima oara puiul in brate.

Ca proaspata mamica, cu siguranta vei trece printr-o mie de emotii si de transformari. Insa, pentru cei preocupati de dezvoltarea lor spirituala, tranzitia catre statutul de parinte devine poate cu atat mai profunda, mai complexa, mai intensa si mai frumoasa. Tot ce se spune e complet adevarat, dar in moduri pe care nu ti le-ai imaginat vreodata.

1. Oferi si primesti iubire neconditionata

Dragostea pe care o simti pentru copilul tau nu se aseamana cu nicio alta forma de iubire de care esti capabila. Dintr-o data, te trezesti ca ai fi in stare sa-ti dai viata in orice moment pentru el, chiar si cel mai mic scancet de plans e pe cale sa iti franga inima si esti pregatita sa faci orice sacrificiu ca sa-i oferi puiului tau tot ce e mai bun. Cand ai devenit mamica, ai facut cel mai important pas in calatoria ta spirituala.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/parinti-pentru-parinti/4-motive-pentru-care-sa-fii-mama-e-cel-mai-inaltator-lucru-din-lume/

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare