5 ani garantie la orice echipament incorporabil marca Electrolux, Zanussi si AEG

5 ani garantie la orice echipament incorporabil marca Electrolux, Zanussi si AEG

0
Electrolux Masina de spalat vase incorporabila

electrolux-combina-frigorifica-incorporabila

Picture 1 of 2

Romania se numara printre tarile europene cu cea mai scazuta rata de inlocuire a produselor electrocasnice. In majoritatea cazurilor, rata medie de inlocuire depaseste durata de viata a echipamentelor. De aceea, Electrolux Romania vine cu o oferta menita sa sustina si sa stimuleze inlocuirea electrocasnicelor vechi, ineficiente energetic, cu echipamente moderne, cu consum redus de energie electrica si de apa.

Astfel, pana la data de 31 mai 2012, toate persoanele care achizitioneaza un echipament incorporabil marca Electrolux, Zanussi sau AEG beneficiaza automat de 5 ani garantie pentru produsul achizitionat.

Campania se desfasoara in toate magazinele din Romania care comercializeaza electrocasnice incorporabile importate, marca Electrolux, Zanussi si AEG.

In promotie sunt incluse toate echipamentele incorporabile ale acestor marci: plite si cuptoare incorporabile, masini de spalat vase incorporabile, echipamente frigorifice incorporabile, masini de spalat rufe incorporabile.

Regulamentul complet al campaniei poate fi consultat pe site-ul www.electrolux.ro, precum si in toate magazinele participante.

Lista completa a electrocasnicelor incorporabile poate fi vizualizata pe site-urile www.electrolux.ro si www.zanussi.ro.