Culoarea parului in 2012

Culoarea parului in 2012

0

blonda-secret-beauty-salon

Picture 1 of 7

Culoarea parului joacă un rol important atunci când vine vorba de aspectul fizic, de aceea ar trebui să se acorde o atenţie deosebită cand se alege o nouă nuanţă.

Următoarele tendinţe uluitoare de nuanţe de păr pentru anul 2012  vor reprezenta o sursă bogată de inspiraţie pentru sesiunea ta viitoare de înfrumuseţare. Numeroase branduri de colorare a părului ofera palete largi de culori pentru orice şi gust, pentru a-ţi putea alege cea mai seducătoare nuanţa potrivită trăsaturilor şi personalităţii tale .

Şi în acest an nuanţele naturale  vor arăta modern şi sexy. Ideea de culoare naturală constă în alegerea nuanţei care să fie în armonie cu tonul pielii si al ochilor.

Nuanţele de blond continuă să fie  cele mai populare şi la modă pentru femeile ce-şi doresc un look seducător. Alegeţi de la nuante de blond, cum ar fi platinat, auriu, vanilie, miere, caramel, blond de căpşuni şi murdar, alegeţi culorile cele mai potrivite pentru tenului vostru, stilistul personal va şti cu siguranţă care din acestea vi se potriveşte, astfel rezultatele vor fi excepţionale.

Nuanţa maronie este cu siguranta cea care se potriveste cu toate tonurile de piele, de aceea şi sunt atât de populare. Nuanţele de maro, cum ar fi ciocolata neagră, cafea, maro caramel vă vor evidenţia frumos look-ul.

Dacă preferi look-ul dramatic, negrul va fi o alegere perfectă. Această culoare nu este potrivită pentru toate tonurile de piele, de aceea cred că este necesar să vă gânditi de două ori înainte de a alege această nuanţă. Negrul abanos va arăta irezistibil pentru persoanele cu ochi albaştri, cu ten foarte alb pentru un contrast seducător.

Roşcatul este cel mai bun pentru a crea look inocent si feminin. Datorită varietăţii de nuanţe de roşu, veţi găsi cu uşurinţă una care să se potrivească perfect cu imaginea personală. Nuanţe naturale de roşu ca de cupru şi ghimbir vă va da un aspect natural şi elegant, în timp ce nuanţe mai îndrăzneţe, cum ar fi roşu bordo sau violet  va adăuga un aspect glamour sexy look-ului tău.

Pentru a fi mereu frumoase si admirate, Bebelu.ro recomanda SECRET BEAUTY SALON.

http://www.secret-beautysalon.ro

Adresa : Strada Panselelor nr. 10, bl. 135, sc. 1, apt. 1, Sector 4, Bucuresti

Program : Luni – Vineri :  10.00 – 20.00,

Sambata :      09.00 – 17.00

Email : [email protected],
[email protected]

Telefon  : 0770 93 61 98

Articole similare