5 aspecte pe care să le ai în vedere atunci când cauți...

5 aspecte pe care să le ai în vedere atunci când cauți un loc de joacă pentru copii

0

Atunci când trebuie să organizăm o petrecere pentru copiii noștri, cea mai la îndemână soluție este organizarea petrecerii într-un spațiu de joacă deschis special pentru acestea. În ultimul timp au apărut o mulțime de locații de acest tip, așa că nu este deloc dificil să găsești o locație liberă pentru data dorită. Avantajele închirierii unui spațiu de joacă pentru copii sunt evidente!

În primul rând scapi de o mulțime de cheltuieli și de bătăile de cap pe care le-ai avea dacă ai opta pentru organizarea petrecerii acasă. De regulă, acasă nu ai spațiu suficient, va fi dificil să îl decorezi într-un mod cât mai plăcut, demn de o petrecere, și totodată vei avea nevoie de multă muncă pentru curățenie. Iată deci câteva dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să optezi pentru organizarea petrecerii într-un spațiu de joacă.

Împreună cu echipa de la petrecerimagice.ro, cei care dețin un loc de joaca Bragadiru, am decis să pregătim câteva sfaturi pentru alegerea spațiului de joacă perfect pentru copilul tău. Iată care sunt acestea:

Locația spațiului de joacă

Atunci când locuiești într-un oraș mare, așa cum este și Bucureștiul, va trebui să cauți un spațiu de joacă apropiat de adresa ta. Astfel îți va fi mai ușor să te deplasezi și totodată vei câștiga timp, economisind minutele pe care le-ai putea pierde în trafic în cazul în care petrecerea ar fi organizată la o locație îndepărtată.

Ai putea ține cont și de adresele unde locuiesc și ceilalți copii care vor fi prezenți la petreceri, astfel încât locația aleasă să fie convenabilă tuturor.

Capacitatea spațiului de joacă

Apoi va mai trebui să te gândești și la capacitatea spațiului de joacă. Dacă la petrecerea copilului tău vor fi prezenți o mulțime de copii, este foarte probabil ca nu toate spațiile de joacă să fie suficient de încăpătoare pentru ca petrecerea să fie organizată în cele mai bune condiții.

Căutarea localului ar trebui începută abia după ce ai finalizat lista cu invitați, astfel încât să ai o idee cât mai clară în legătură cu numărul de persoane prezente la eveniment.

Decor

Un spațiu de joacă pentru copii perfect trebuie să te încânte încă de la prima vedere. De aceea ar trebui să vezi personal locația pe care o închiriezi, înainte de a da banii, astfel încât să te asiguri că arată la fel de bine precum în poze.

Vizitând personal spațiul de joacă de care ești interesat vei putea concluziona foarte rapid dacă oferă toate condițiile necesare pentru o petrecere pe cinste. Spațiul de joacă ar trebui să fie cât mai curat, la fel și jucăriile, iar personalul cât mai prietenos.

Spațiul dedicat părinților

De regulă, la petrecerile pentru copii părinții sunt doar simpli spectatori, de întreaga atmosferă ocupându-se animatorii de petreceri. Prin urmare, părinții vor avea nevoie de un spațiu special amenajat pentru ei, acolo unde să își poată petrece timpul într-un mod cât mai plăcut, socializând, și totodată de unde să își poată supraveghea copiii.

Dimensiunile acestui spațiu sunt, de asemenea, foarte importante.

Timp și buget

Iar în final va mai trebui să te gândești la durata pe care dorești să o aibă petrecerea. De asemenea, va trebui să pui acest detaliu în balanță cu bugetul de care dispui, astfel încât să nu te întinzi mai mult decât îți poți permite.

Acestea sunt așadar cele 5 aspecte pe care trebuie să le ai numaidecât în vedere atunci când cauți un loc de joacă pentru copii!