5 camere contemporane pentru adolescenti

5 camere contemporane pentru adolescenti

Stilul contemporan reprezinta o varianta de amenajare ideala pentru camera unui adolescent. Insa, inainte de a lua aceasta decizie, parintii trebuie sa tina cont, in primul rand, de preferintele lui/ei in materie de design.

thumb_600_x_359_47192-orange-themed-bedroom-decorating-for-kids-teenagers

Picture 1 of 5

De asemenea, varsta, spatiul si pasiunile adolescentilor reprezinta alte trei criterii importante in procesul de amenajare. Tineti cont de faptul ca adolescentii sunt in crestere si anumite finisaje nu vor mai fi potrivite peste 2-3 ani. De aceea, este bine sa aveti in vedere acest aspect inainte de a picta floricele pe pereti sau Zane Maseluta.

Incercati sa alegeti culori placute precum verde, albastru, portocaliu sau mov pe care sa le integrati la nivelul mobilierului si al accesoriilor, pe o baza alba. Design-ul minimalist este cea mai buna alegere intr-un dormitor contemporan. Linii simple, forme geometrice si materiale inovatoare, toate acestea formeaza o imagine futurista a dormitorului.

De exemplu, politele si bibliotecile „multi-cub” sunt moderne si potrivite adolscentilor care vor sa isi tina la vedere colectiile de tot felul, fotografiile sau cartile. Mai sus puteti admira o selectie de camere contemporane pentru adolescenti care ne-au cucerit pe loc. Spor la amenajat!