O mama din Anglia isi obliga fiicele sa-si puna implanturi mamare

Familia Marshall din Marea Britanie este unica. Chantal Marshal, in varsta de 53 de ani, mama a noua copii – 5 fete si 4 baieti – si-a convins 4 din fiice sa se supuna operatiilor de marire a sanilor si sa isi vopseasca parul blond.

[imagebrowser id=836]

Britney, insa, mezina, acum in varsta de 14 ani, s-a razvratit impotriva mamei ei, gandind un alt plan de viitor. Copila vrea sa urmeze cursurile unei Universitati si sa calatoreasca prin toata lumea. Mai mult, adolescenta a refuzat vehement sa isi mareasca bustul.

“In familia noastra avem o traditie. La implinirea varstei de 18 ani, toate fetele trebuie sa isi faca implant mamar“, a declarat Chantal Marshall.

Potrivit spuselor acesteia, Britney trece printr-o faza ciudata, caracterizata prin refuzul de a se supune acelorasi tratamente cosmetice alese de surorile ei.

“Fiica mea mai mica trece printr-un moment bizar acum. Pur si simplu nu vrea sa isi puna silicoane! Dar imi cunosc bine fiicele. Stiu ca si Britney vrea sa fie ca surorile ei, pe care le idolatrizeaza. Momentan, nu are deloc sani. De aceea vreau sa calce pe urmele noastre cand implineste 18 ani“, a spus mama fetelor.

Femeia a continuat prin a spune ca adora ideea ca ea si fiicele ei sa arate la fel.

Lookul fals este preferatul meu. Vreau ca eu si fetele mele sa semanam”, a continuat femeia.

Chantal lucreaza ca medium si si-a facut prima operatie in 1996, cand a trecut de la o cupa B, la cupa dublu D. In total, pentru operatiile fiicelor ei si ale sale, clarvazatoarea a platit peste 50.000 de lire sterline.

Cea mai mare ambitie a celorlalte fete ale lui Chantal – Emma, 30 de ani, Terri, 27 de ani, Tara, 26 de ani si Ripley, 21 de ani – a fost sa-si puna silicoane la implinirea varstei de 18 ani. In vederea implinirii acestui vis, tinerele au strans bani.

In ciuda acestei traditii familiale, Britney viseaza sa fie prima femeie din familia ei care sa urmeze cursurile unei universitati. Ea vrea sa lucreze in domeniul afacerilor si sa calatoreasca pentru a vedea toata lumea.

“Sunt mult prea mica pentru a lua in considerare ideea unei operatii de marire a sanilor. Momentan ma concentrez pe studiu. Vreau sa iau note mari si sa fiu buna la invatatura. Am vorbit cu mama si cu surorile mele despre asta. Toate sunt mandre de sanii lor falsi. Parerea mea este ca arata ridicol. Stiu ca mama crede ca ma voi razgandi, dar nu este asa“, a declarat fetita.

Cei patru baieti ai femeii considera, potrivit spuselor lui Chantal, ca atat ea cat si surorile indoctrinate sunt nebune.

“Baietii mei ii tin partea lui Britney. Au impresia ca suntem nebune. Ei ii tot spun lui Britney sa fie diferita. Profita de faptul ca ea este mai inteligenta pentru a o convinge”, a declarat Chantal.

In timp ce excentrica mama din Anglia continua sa viseze ca Britney va deveni model, asemenea surorii ei Emma, adolescenta isi doreste sa depaseasca bizara traditie de familie impusa de Chantal pentru a experimenta alte lucruri, mai valoroase.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare