7 moduri în care poți folosi culorile anului 2021 în casa ta

Culorile anului Pantone din 2021 ne fac deja să visăm la reîmprospătarea de după vacanță pe care o să o oferim caselor noastre.

Culorile „vedetă” ale acestui an sunt un galben strălucitor și vibrant numit Illuminating. Și un neutru rece numit Ultimately Grey. Culori care, pot fi cu ușurință folosite în designul interior al caselor noastre.

În bucătărie

Ieși din tipare și încearcă să folosești galbenul în bucătăria ta. Dacă totuși nu sunteți gata să faceți un salt atât de mare, puteți adăuga în continuare accente mici de soare. Gândiți-vă la aparatele mici, cum ar fi ceainicele și prăjitoarele de pâine, materialele textile, cum ar fi prosoapele de bucătărie și șorțurile, sau mobilierul de accent, precum scaunele și scaunele de bar.

Încadrat de un spațiu gri, galbenul dă viață camerei și strălucește.

Pe masă

Nimic nu luminează o cameră ca florile proaspete. Ai o varietate de opțiuni în ceea ce privește acest capitol. De la narcise sau lalele galbene, până la un castron decorative cu lămâi.

Acest colț galben și gri s-ar putea să fie unul dintre cele mai vesele locuri în care ne putem servi latte-ul nostru de dimineață, dar chiar dacă acel perete cu accent cioplitor nu ar fi fost acolo, vaza galbenă plină de floarea-soarelui are un aer special.

 

Citește mai multe pe casamea.ro 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare