Justin Timberlake și Jessica Biel au al doilea copil

Primele zvonuri conform cărora Justin Timberlake și Jessica Biel ar fi devenit părinți pentru a doua oară au apărut în luna iulie 2020.

De atunci niciunul din cei doi nu au vorbit public despre acest subiect, fiind deja cunoscută dorința lor de a fi discreți atunci când este vorba de viața lor personală.

Cu toate acestea, zilele trecute Justin Timberlake a confirmat în show-ul de televiziune prezentat de Ellen de Generes că într-adevăr el și Jessica Biel mai au încă un băiețel.

 

„E grozav și e foarte drăguț și nimeni nu mai doarme. Sunt entuziasmați și nu puteam să fim mai fericiți de atât. Suntem foarte recunoscători”, a declarat cântărețul.

„Nu ne mai vedem”, a glumit artistul. Atunci când a fost întrebat de Ellen cum este viața lor acum, cu doi copii. „E foarte distractiv… E minunat, iar Silas este extrem de entuziasmat”, a adăugat Justin.

Află pe romanialibera.ro ce semnificație are numele băiețelului 

 Jessica Biel și Justin Timberlake au devenit părinți pentru prima oară pe 8 aprilie 2015.

În timpul pandemiei s-au izolat în munți

În plină pandemie Justin Timberlake și Jessica Biel s-au izolat în munți. Justin a dezvăluit pe contul său de Instagram c au ales acest loc pentru a sta în carantină în timpul crizei de sănătate.

Justin a prezentat o imagine a familiei sale pe munții acoperiți de zăpadă:

„Distanțare socială cu familia și mulți copaci. Sper că voi sunteți în siguranță și sănătoși. Trebuie să rămânem împreună. Și să avem grijă unii de alții în această perioadă nebună. Deși există foarte mult haos și confuzie în acest moment, există, de asemenea, o mulțime de moduri bune prin care putem ajuta’, a scris artistul în descrierea fotografiei. 

 

Related Posts

Comentarii

Articole recente

Categorii Populare