8 moduri simple sa iti intaresti relatia cu copilul tau

8 moduri simple sa iti intaresti relatia cu copilul tau

Relatia cu copilul tau se construieste in timp, inca de cand este in burtica si cu atat mai mult dupa aceea. Momentele pe care le impartasiti impreuna, in care va giugiuliti, va alintati, va rasfatati contribuie la crearea unei legaturi puternice, ce cu greu va fi rupta. Iar pe masura ce copilul tau creste, poti adauga si noi activitati care sa duca la cimentarea acestei relatii. Iata cateva exemple foarte simplu de pus in practica:

1. Comunica

Vorbeste cu copilul tau de toate. Despre bucuriile lui si ale tale, despre suparari, despre griji, despre ce-ti place si ce-i place. Despre ce ti-e frica sau ii e frica. Toate aceste discutii va vor face sa va descoperiti reciproc si sa va intelegeti unul pe celalalt mult mai usor.

2. Gasiti un hobby comun

Gasiti un lucru care va place amandurora si faceti-l impreuna. Poate va place sa pictati sau sa cantati, sau poate va place sa mergeti cu bicicleta. Oricare ar fi hobby-ul vostru comun, practicati-l impreuna.

3. Ajuta-l si incurajeaza-l

In viata mai sunt si momente dificile. Incurajeaza-l de fiecare data, ajuta-l, fii un bun ascultator, indiferent de sfera problemelor: la scoala, la sport, in viata.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

http://sfatulparintilor.ro/prescolari/activitati/8-moduri-simple-sa-iti-intaresti-relatia-cu-copilul-tau/