90’s Dance Xplosion – live, La Bucuresti!

90’s Dance Xplosion – live, La Bucuresti!

0

Sunteți pregătiți să dați timpul înapoi și să retrăiți distracția din vremea anilor ’90, la aceeași intensitate maximă? Vă invităm  în data de 6 mai 2017, de la ora 20:30, la Arenele Romane din capitală la unul dintre cele mai populare evenimente DANCE din Europa, concept menit să reediteze atmosfera incendiară a party-urilor memorabile din acea perioadă de glorie.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

NO MERCY, TURBO B (ex-SNAP), HADDAWAY şi LA BOUCHE sunt ”concurenţii” care vor urcă pe scenă Arenelor Române şi vor intra în cursa melodiilor No.1, cu recitaluri LIVE care te vor face să vibrezi, să cânţi şi să dansezi, că în vremea primelor discoteci şi a bairamurilor de la care puteai pleca doar în zori.

Muzică românească dance a înregistrat, de asemenea, o creştere uriaşă în aceeaşi perioada. Reprezentanţii de top, băieţii de la 3 SUD EST, nu vor lipsi de la experienţă celui mai titrat eveniment muzical. Aceştia îi vor încânta pe toţi cei prezenţi cu refrene celebre şi vor transforma zona liberă a locaţiei în ring de dans.

Cu volumul la maxim, adevărate explozii de lumini, lasere şi proiecţii video vor acoperi aria Arenelor Române, iar invitaţii serii DJ KICKEN şi DJ SANDY din Amsterdam, vor creşte adrenalina cu cele mai bune remixuri, vor restiliza şi vor întreţine atmosfera celui mai cool party pe ritmurile imprimate pe gramofonul sufletelor noastre.

Cu siguranţă, fanii metal îşi vor aminti de Metallica, fanii hip-jop de Ice T sau Tupac, dar toţi, toţi ne vom aminti de acele petreceri fabuloase, de unde nu lipseau melodiile ce răsunau necontenit la posturile de radio, la posturile tv, în casetofoane şi în maşini. Piese ca ”The Power”, ”Rythm is a Dancer”, ”The Colour of Love” interpretate de trupa SNAP!, ”Where Do You Go”, ”When I Die” şi ”Please Don’t Go” ale trupei No Mercy, sau ”Be My Lover”, ”Sweet Dreams” şi ”Where Do You Go” precum şi ”What is Love”, Rock my Heart”, ”Life” şi ”Fly Away”, cântate de Haddaway, sunt doar câteva dintre surprizele care îi vor cuceri pe spectatorii nostalgici.

Show-ul ”90’s DANCE XPLOSION – THE ULTIMATE PARTY EXPERIENCE”, este un concept de succes unde amintirile încep să prindă curaj şi să revină în actualitate.

Biletele au fost puse în vânzare la preţ promoţional, aflându-se în perioada de PRESALE, până la data de 20 februarie 2017. Acestea sunt disponibile la două categorii de preţ, după cum urmează:

Preţ PRESALE (20.01.2017 – 20.02.2017)  GOLDEN CIRCLE – 100 lei

ACCES GENERAL – 50 lei

Preţ întreg (începând cu 21.02.017)          GOLDEN CIRCLE – 160 lei

ACCES GENERAL – 80 lei

Persoanele interesate isi pot procura bilete de la Magazinul Muzica, Club Vintage, Club Quantic, Cafe Deko, Hard Rock Cafe, Berăria H, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casă de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţară.  Biletele pot fi cumpărate în format electronic de pe www.iabilet.ro.

Eveniment organizat de : PREMIUM BOOKING

 
Fara comentarii

Lasa un comentariu