A 14-a editie a programului SLABESTE SIGUR SI NATURAL a dat startul la inscrieri

cardio mix7 ani in care s-au pregatit 14 editii ale Programului concurs Slabeste sigur si natural cu Cardio Mix. Zeci de participanti care si-au schimbat mai presus de kilogramele pierdute stilul de viata si au pasit care un nou viitor, care schimbat, le-a permis sa isi traisca liber si fara probleme de sanatate viata. Regizorul acestui film despre viata sanatoasa este conceptul Cardio Mix Fitness Anti Aging Concept –Singurul concept de fitness anti aging din Romania este Conceptul care a slabit nenumarate editii concurentii faimosului concurs Mens Health – Da jos Burta .

Cardio Mix – programul ideal ( si ) pentru slabit Slabeste sigur si natural -Sfarsit de Concurs
5 kg, 6 kg, 8 kg , 9 kg ,10 kg 13 kg, 15 kilograme ….sunt kilogramele slabite in 4 saptamani de cei care au castigat editiile anterioare ale concursului . Chiar daca ati citit ca slabitul rapid nu este sanatos – acest lucru nu se aplica in conceptul concursului.

De ce ? Studiile stiintifice efectuate in parteneriat cu Institulul National de Medicina Sportiva au demonstrat si enuntat clar concluzia : ‘’[…] ‘’’’Soluția optimă este de aceea asocierea efortului fizic pe durata dietei hipocalorice, pentru a bloca pierderea de masă musculară și continuarea lui după încetarea restricției calorice. Efectele benefice ale antrenamentului fizic au fost demonstrate și cu ajutorul studiului efectuat pe un lot de persoane paricipante la concursul Slăbește sigur și natural cu Cardio Mix. Studiul a fost realizat în două etape succesive, subiecții fiind supusi inițial doar unui program dietetic căruia i s-a asociat, în cea de-a doua etapă, programul de exerciții fizice denumit CARDIO MIX Fitness Anti Aging […].În concluzie asocierea dietei hipocalorice cu programul CARDIO MIX Fitness Anti Aging a dus la schimbarea aspectului fizic cât și a starii de sănătate a persoanelor respective, iar in ceea ce priveste greutatea dobandita ,ea se mentine o data ce dieta hipocalorica si programul este oprit’’ .
Il denumim generic concurs pentru ca participantii trebuie sa castige inainte de toate lupta cu ei insisi – pentru a putea obtine un loc in acest program trebuie sa te inscrii prin email la office@cardiomix.ro / la tel 0732 115 993 sau pe pagina de face book la rubrica unde este plasat anuntul pentru concurs.

Slabeste cu Cardio Mix Fitness Anti Aging

Ce trebuie sa stii :
– Programul se deruleaza timp de 4 saptamani , intre 15 septembrie – 13 octombrie 2014 .

– Sedintele de antrenament fitness, pregatire fizica , terapie motivationala si coaching sunt trei in fiecare saptamana (luni , miercuri , vineri) si se desfasoara incepand cu ora 19.00
– Locatia desfasurarii este Centrul de Excelenta Cardio Mix Fitness Anti Aging str Frumoasa nr 38 ( Calea Victoriei / colt cu Citi Bank)
– Progamul nutritional pentru cele 4 saptamani este primit de fiecare participant la inceputul concursului
– Sunt obligatorii: adeverinta medicala Apt/a de efort fizic si un set de analize medicale cat mai recent + Recomandam : analize medicale ( sange , tiroida , ekg , eco tiroida si abdominal)

Sansa TA! : ai 4 saptamani sa iti pui modul de viata la punct , ai sansa unica de a fi antrenat in mod direct timp de 4 saptamani de Promotorul Fitness ului in Romania – renumitul Prof. Antr. Fitness Specialist Mihai Dragomir , inveti si deprinzi principii si obiceriuri de viata sanatoasa prin informatii unice care nu se gasesc in piata , colegii de antrenament iti pot deveni priteni care mai tarziu te pot ajuta si sprijini , slabesti mai repede decat te-ai astepta , nu te enerva daca trebuie sa iti cumperi haine noi dupa patru saptamani .
Realizeaza CA : toate aceaste nu sunt posibile daca nu te inscrii in program si daca efectiv nu participi !Echipa noastra va fi mereu langa tine .

 Pentru a participa la concurs asteptam  raspunsul la intrebarea  De ce vreti sa slabiti?

Participantii trebuie sa aiba domiciliul in Bucuresti si sa ne transmita numele, nr. telefon cat si adresa de email.

Echipa Bebelu va desemna la data de  11 septembrie un castigator al acestui  program. In baza comentariilor lasate la citirea articolului noi vom avea grija sa va anuntam in cel mai scurt timp ! SUCCES!!

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare