Colectiile de jocuri si rechizite „Back to school” anuntate de Noriel

Noriel_ghiozdane fetita_compr (2)Cu  colectiile de jocuri si rechizite „Back to school” anuntate de Noriel, misiunea fiecarui parinte este pe jumatate mai usoara

  • Chiar daca ne intoarcem la scoala, joaca trebuie sa ramana o prioritate pentru copii
  • Noriel prezinta oferta sa Back to School, cu jocuri educative si rechizite haioase pentru a transforma intoarcerea la scoala intr-un eveniment mult dorit

15 septembrie este o data cu puternice emotii atat de partea copiilor, cat si de partea parintilor. De aceea parintii trebuie pregateasca un moment frumos, asteptat cu nerabdare, in care copiii se bucura din nou de colegi, iar parintii de putin mai mult timp pentru ei. Iar scoala nu trebuie sa insemne numai teme, ci si joaca!

Noriel intampina noul an scolar alaturi de copii si parinti cu reduceri de pana la 50% la seturi de rechizite cu personajele preferate ale copiilor si oferte pentru jocurile lor cele mai populare ghiozdane Spiderman, Barbie, Cars complet echipate sau personajele Disney consacrate precum Mickey Mouse, Sophie, Cenusareasa sau Violeta, penare, carioci, creta si creioane dintre cele mai colorate le pot da copiilor un motiv in plus pentru a astepta cu nerabdare prima zi de scoala.

Jocul – cea mai eficienta forma de invatare

Invatarea prin joaca este una din cele mai eficiente metode de invatare si una dintre cele mai vechi implementate. Invatarea prin joaca ajuta la dezvoltarea unei memorii de lunga durata datorita miscarilor repetitive, provocarilor ridicate si dezvolta gandirea logica. Copiii sunt absorbiti de ceea ce fac si, din placere, aleg sa exploreze si sa descopere noi lucruri, ceea ce le dezvolta totodata si abilitatile de gandire si limbajul folosit.

Iar cum utilul si placutul lucreaza mai bine impreuna, Noriel a dezvoltat cateva linii speciale de jocuri pentru copii care sa le dezvolte creativitatea, limbajul, gandirea logica si chiar exercitiul cu cifrele si literele. Plastelino, pentru copiii talentati sau care au nevoie sa isi finiseze indemanarea, ii provoaca pe cei mici sa inventeze deserturi, flori si chiar animalute sau frizuri cat mai colorate cu ajutorul plastilinei colorate. Iar pentru operele mai dezvoltate, vaze din portelan, olaritul sau pictura cu unelte inedite, colectia de jucarii Micul Artist ii provoaca pe copii sa iti dezvolte creativitatea si simtul estetic, chiar impreuna cu parintii.

Jocurile vedeta de constructie a cuvintelor si de strategii de lupta, Literix si Matematix, ii vor cuceri deopotriva pe cei mici si pe cei mari, angrenandu-i pentru o buna perioada de timp in competitie.

Parintii si copiii trebuie sa treaca prin prima zi de scoala impreuna. Si, la fel ca in orice joc, imboldul parintilor in noul an ii va face pe cei mici mai increzatori sa descopere lumea pe cont propriu.Noriel_ghiozdane_compr (2)

 

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare