Abonament revista Bebelu

revista-bebeluÎncepând cu luna decembrie 2013, Revista Bebelu poate fi găsită la toate chioşcurile de presă din ţară, fiind distribuită la nivel naţional.

În paginile sale puteţi afla o serie întreagă de informaţii specializate referitoare la creşterea şi îngrijirea copilului, pornind de la prima zi de viaţă şi până la vârsta şcolară, revista fiind dedicată atât femeilor care au trecut prin experiența unei nașteri, cât și celor care își doresc apariția unui bebeluș în viața de cuplu.

Colaboratorii Bebelu sunt specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură.

Revista BEBELU se naşte din nevoia publicului larg de a avea la îndemână mai mult decât o sursă de inspiraţie în domeniul creşterii, educării şi îngrijirii copilului.

În fiecare număr, cititorii vor afla îndrumări, sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puși la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranța și stabilitatea familiei, se vor bucura de dezvăluiri ale părinţilor celebri despre modul în care și-au crescut proprii copii, vor fi puși în tema cu ultimele tendințe în materie de frumusețe, diete şi modă.

Pret Abonament:

3 luni = 22 lei

6 luni = 37 lei

12 luni = 75 lei (10 editii/an)

ABONEAZA-TE AICI!