Actorul Costin Mărculescu, găsit mort în casă. Poliția a deschis o anchetă

Actorul Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă în noaptea de miercuri spre joi. El se afla în cadă, iar echipajele au intervenit după ce vecinii au semnalat la 112 că nu l-au văzut de mai multe zile.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) au fost chemață să intervină la domiciliul lui din Capitală şi l-au găsit pe Costin Mărculescu mort.

Conform Poliției Capitalei, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui apel 112, în care se sesiza că un barbat nu a mai răspuns la ușă sau la telefon, de mai mult timp, polițiști ai Secției 12 Poliție s-au deplasat la adresă pentru verificări.

„Au fost solicitate și echipaje din cadrul ISUBIF, iar în prezența unor martori s-a patruns în locuință, unde a fost găsit decedat un bărbat. Cazul fost preluat de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri din Poliția Capitalei”, precizează Poliția București,

Corpul neînsuflețit al lui Mărculescu a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul”, conchide sursa menționată.

Născut în anul 1969, Mărculescu este cunoscut în special pentru rolul lui din filmul „Liceenii”.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare