Adela Popescu, de pe patul de spital: “Durerile sunt insuportabile” – FOTO

Adela Popescu a făcut primele declarații de pe patul de spital, după ce ieri a lipsit de la emisiunea “Vorbește lumea” și nimeni nu știa ce a pățit.

Azi, prezentatoarea a apărut într-un filmuleț postat pe Instagram explicând ce s-a întâmplat. Vedeta s-a filmat de pe patul de spital, pentru a le povesti fanilor prin ce a trecut.

“Sunt internată, dar să vă spun cum am ajuns în acest punct. De 4 zile mă durea stomacul. M-am gândit că am avut o perioadă mai stresantă, că nu m-am odihnit suficient, după care durerea s-a localizat în partea dreaptă, iar ieri-noapte (luni, 22 iunie ), pe la 3 dimineața,durerile erau insuportabile și am venit la spital, la Urgență. În urma consultului mi s-a recomandat un computer tomograf și se pare că am o inflamație în zona în care se termină colonul și în mod normal începe apendicele”, a povestit Adela Popescu.

“Am făcut testul COVID”

Adela Popescu a fost testată și pentru coronavirus, iar rezultatul a fost negativ: “Protocolul impune ca la orice internare să se facă și un test pentru COVID-19. Mi s-a făcut și mie, este negativ, iată-l. Nu mă laud cu asta, doar că s-au făcut multe speculații pentru că am lipsit de la emisiune. Nu am Covid, mai sunt și alte probleme de sănătate în țara asta și pe glob. Momentan mă simt bine, mi se administrează antibiotic, sunt sub supraveghere și vrem să vedem că lucrurile merg spre bine, astfel încât mâine sau poimâine să merg acasă. Sperăm să nu fie nevoie de intervenție chirurgicală”.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare