Tapet în camera copiilor: 9 modele adorabile

Să decorezi camera copiilor este un gest simbolic, aproape sacru, de care îți vei aminti toată viața ta. Și aici intervin fel și fel de întrebări: ce culoare să aibă mobila? Cum o să zugrăvesc pereții? Ce jucării să aleg?

Și mai ales atunci când nu cunoști încă ființa miraculoasă ce va popula spațiul camerei copiilor, alegerea poate fi o adevărată provocare. Din fericire, ne ai pe noi, care îți sărim în ajutor: la TapetExpert găsești cea mai extinsă gamă de sortimente de tapet pentru copii de toate vârstele. Trebuie numai să îți lași inima cucerită!

Care este diferența dintre tapet și fototapet?

Ai decis să nu vopsești pereții camerei copiilor? Te felicităm! Tapetul e mult mai original și mai creativ, acompaniind visele copilului tău de mic și gâdilându-l la creativitate. Noi încă ne mai amintim de primele noastre modele de tapet și suntem siguri că și imaginația prichindelului tău va fi astfel stimulată.

Dar care este diferența practică dintre tapet și fototapet? Tapetul nu e nici pe departe o invenție a timpurilor actuale, ci a apărut în secolul al XV-lea, fiind caracterizat prin rezistență, durabilitate și eleganță.

De partea cealaltă, fototapetul este o descoperire actuală. Dacă în cazul tapetului motivele se pot repeta sau designul poate fi simplu, colorat, fototapetul constă în, așa cum îi spune și numele, imprimarea unei imagini de mari dimensiuni pe orice tip de suprafețe, nu numai pe pereți.

Ce motive și ce culori să alegi pentru tapetul din camera copiilor?

Dacă în living mizăm pe nuanțe luminoase, iar în bucătărie pe accente vii, camera copiilor este raiul pastelurilor și al culorilor neutre. Firește că prima alegere este cea clasică: dulcele și femininul roz sau liniștitorul și atât de diafanul albastru.

Alte alegeri pe care părinții le îmbrățișează cu drag pentru camera copilului sunt pastelurile. Un liliachiu superb, amintind de primăvară, un galben palid ce reflectă tandrele raze ale soarelui sau o mentă delicioasă și revigorantă sunt nuanțe perfecte pentru camera copilului.

Sofisticate și rafinate, culorile neutre reprezintă de asemenea alegeri excelente pentru părinții care nu doresc să impună o anumită identitate copilului lor sau care nu rezonează prea bine cu alegerile tradiționale. Amintim aici de tonuri precum nuanța untului sau a smântânii, rozurile prăfuite, cafe au lait, cremuri sau bejuri elegante. În cazul în care optezi pentru ele, asociază-le însă cu motive vesele și vibrante, pentru că este, totuși, vorba despre camera copilului.

În ceea ce privește aceste motive, cele mai comune alegeri constau în animale, fructe, flori sau alte teme din natură. O grădină fermecată colorată pe un tapet va stârni imaginația, curiozitatea și dorința de aventură a celui mic. Ființele fantastice, așa cum sunt zânele sau dragonii reprezintă de asemenea motive excelente pentru a dezvolta creativitatea de la vârste mici. Un loc popular este ocupat și de personajele din desenele animate preferate.

9 modele de tapet perfecte pentru dormitorul copiilor

Iată ce îți recomandăm la TapetExpert pentru cel mai diafan și mai special spațiu din casa ta: dormitorul celor mici!

Roz cu steluțe? Atunci când vrei să decorezi camera lui bebe, a unei ființe noi și speciale pe care nu ai cunoscut-o încă, această alegere este una de milioane. Modelul de tapet Bambino XVIII 245233 e perfect pentru primele luni sau ani de viață, până ce copilul începe să își dezvolte propriile gusturi.

Celui mic îi plac dinozaurii? Stârnește-i curiozitatea de a afla și mai multe despre animalele preistorice cu un tapet încântător. Îi vei arăta cât de tare îi respecți pasiunile și hobby-urile și îi vei garanta că vei înconjura întotdeauna cu dragoste orice alegere a sa, grație tapetului Bambino XVIII 249347.

Ce spui despre un tapet cu fluturi? Micuțele îl vor adora, pur și simplu! Pe aripile drăgălașelor insecte își vor prinde primele vise și tot de acolo vor zbura spre înălțimi. Este clar că modelul Esprit Kids 5 – 302891 va fi acea amintire dulce și duioasă la care niciun copil nu va dori să renunțe.

Copilul tău a crescut? Modelul de tapet Kids & Teens cu continentele și animalele lor specifice e practic prima sursă de informare a viitorului explorator, a copilului care salvează lumea cu dragoste și fantezie. Semilavabil, pe suport de hârtie, iată unul dintre cele mai instructive răspunsuri la întrebarea „eu ce tapet aleg pentru camera copilului?”.

Nu am fi putut uita de prințese, fiindcă nu am mai fi avut trai cu drăgălașele domnișoare de pe cuprinsul lumii întregi! Tapetul Little Stars 35852-1 a invitat Prințesa și broscoiul să le arate micuțelor că nu frumusețea fizică contează, ci ceea ce este în suflet: este o idee care trebuie să rodească azi în fiecare inimă.

 

Copilului tău are o minte de constructor de mașini, fiind pasionat de tehnică și de tehnologie? Tapetul Kids & Teens 293500 e ideal pentru copii mai mari sau pentru adolescenți, afișând o bogăție fermecătoare de detalii: noi îl recomandăm cu căldură.

Ai un copil creativ și vrei să îi acoperi pereții cu pulbere de vise și de stele? Atunci tapetul Kids & Teens 273205 de la Rasch poate fi alegerea perfectă! Semilavabil, cu dimensiuni de 10,05×0,53 cm, afișează sistemul solar pentru mințile strălucite ale generațiilor viitoare.

Preferi un model geometric simplu pentru camera unei tinere elegante? Iată și soluția: tapetul Esprit Kids 5 – 302881. Sofisticat și ușor de asortat mai multor stiluri de mobilier, acest tapet va face diferența. E imprimat cu dungi și lavabil.

Adolescenții se regăsesc în ansamblurile cu specific industrial, la modă azi și în locațiile hip din oraș. Pentru un tânăr artist sau pentru o tânără rebelă, modelul de tapet Kids & Teens 226751 va merge la sigur. În tonuri de gri închis și cu model de imitație de cărămidă, vei lua o decizie pe care nu o vei regreta.

Vrei un tapet pentru camera copilului? La TapetExpert ai de ales dintre peste 200 de modele de tapet și fototapet, unul mai încântător decât celălalt, mai plin de imaginație și de creativitate sprințară. Vrem să punem umărul la conturarea ambițiilor visătorilor care stau cu ochii deschiși, clădind o nouă lume pe tapetul din camera lor.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare