Adolescenta iubeste un profesor…

Adolescenta iubeste un profesor…

profesor (http://1.bp.blogspot.com)

profesor (http://1.bp.blogspot.com)Orice tanara adolescenta isi doreste, poate sa aiba o relatie cu profesorul de la clasa. Maturitatea acestuia, increderea in el si capacitatile sale de a face fata oricaror situatii le determina pe tot mai multe fete de liceu sa fie fascinate de cele spuse de profesorul pe care il indragesc atat de mult.

Cu toate acestea, profesorilor le este pe deplin interzis sa aiba legaturi amoroase cu elevele sale de liceu intrucat sunt minore si in acest fel ar profita de naivitatea adolescentelor. De aceea, astfel de cazuri sunt sanctionate atat din punct de vedere penal, cat si din punct de vedere disciplinar.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Odata cu trecerea anilor, tot mai multi elevi raman de-a dreptul surprinsi de modul in care au reusit sa se indragosteasca in adolescenta de profesorul de la clasa, neintelegand ce anume i-a atras din punct de vedere emotional.

Nu putem nega faptul ca tot mai multe astfel de relatii nu ajung sa se consume, fiind platonice si neimpartasite de-a lungul anilor nici de catre adolescenta profesorului si nici invers.

Statisticile demonstreaza ca in mai putin de 3% din cazuri astfel de relatii ajung sa le fie impartasite profesorilor, neexistand astfel o relatie fizica intre cadrul didactic si adolescenta eleva.
Fara comentarii

Lasa un comentariu