Legătura dintre filmul Fifty Shades of Grey şi adolescenții din România

Adolescenţii din ziua de azi au probleme reale legate de educaţia sexuală.

Pentru că nu primesc informații nici acasă, nici la școală, ei își caută alte surse din care să afle despre relațiile sexuale.

Din dorinţa de a căuta experienţe „tari”, unii explorează lucrurile interzise ori tabu, ca răspuns la o curiozitate naturală. Astfel, ei învață despre sex din filmele interzise +18.

Potrivit terapeuților, filmul Fifty Shades of Grey/ Cele 50 de umbre ale lui Grey a devenit un exemplu de urmat pentru adolescenții din țara noastră.

Friends with Benefits

Prietenia cu beneficii este un alt concept experimentat de tinerii din România. Prietenia cu beneficii şi fără angajamente este un concept pe care copiii îl cred cool şi îl practică. Însă pe termen lung, psihologii atrag atenția că cei implicați au de suferit.

Educaţia sexuală a fost înlocuită cu „educație sanitară”

Camera Deputaţilor a votat proiectul privind educaţia sexuală în şcoli, cu modificări, materia urmând a se numi „educaţie sanitară”, nu sexuală și va fi predată doar cu acordul părinților. Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, miercuri, proiectul care prevede predarea Educaţiei sexuale în şcoli.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare