Ai grija de tine, ai grija de familia ta

Ai grija de tine, ai grija de familia ta

0
produsele-Earth-Friendly-Products

produsele-Earth-Friendly-ProductsInca din momentul conceperii bebelusului, acesta devine o grija permanenta pentru noi.

Atata timp cat se dezvolta in mediu intrauterin trebuie sa avem grija de noi, pentru ca astfel sa-l protejam pe el. Dupa aceea vine momentul cand da piept cu realitatea, cu o lume atat de straina, de care trebuie sa-l aparam.

Recomanda aceasta pagina! Un parinte iti va multumi:

Orice activitate de aici inainte va trebui privita cu seriozitate. Astfel, fie ca vorbim de alimentatie, de respectarea orelor de somn, mai tarziu educatie, si cel mai important de o igiena corespunzatoare, acestea devin prioritati pe lista noastra.

Toate au un rol esential in formarea copilului.

Un factor important este igiena zilnica.

In primele zile, primele luni, primii ani, pielea copilului este sensibila, atat de sensibila incat hainutele proaspat spalate, daca nu au fost limpezite corespunzator, vor provoca o inflamatie la nivelul epidermei.

De aceea este esential sa folositi un detergent mai putin concentrat, dar care in acelasi timp sa-si faca treaba bine, sa elimine petele nedorite.

Produsele organice sunt utile pentru intreaga familie.

Folosind produsele Earth Friendly Products puteti avea incredere ca niciun fel de pesticid, parabeni, ftalati sau ingrediente petrochimice nu vor ajunge la pielea voastra sau a copilului vostru.

Astfel veti evita dermatitele, iritatiile, eczemele si alergiile sau astmul atat de des intalnite, mai ales la copii.
Fara comentarii

Lasa un comentariu