Alaptarea – cel mai pretios dar al vietii – workshop bebelu.ro

Alaptarea – cel mai pretios dar al vietii – workshop bebelu.ro

0
alaptarea

mg_9706

Picture 1 of 20

Mai bine de 150 de mamici si gravidute, dar si 30-40 de copii mai mici sau mai mari, au venit impreuna pentru a participa la workshop-ul bebelu.ro “Alaptarea – cel mai pretios dar al vietii”, organizat la Jubile the Ballroom Primaverii.

Atunci cand ai devenit proaspata mamica nu ai cum sa nu te preocupe procesul alaptarii. Iti doresti sa afli o serie intreaga de lucruri despre alaptare, de la avantajele si beneficiile laptelui matern pentru sanatatea si dezvoltarea bebelusului, adoptarea pozitiilor corecte de alaptat, sanatatea sanului, declansarea lactatiei – toate aceste lucruri fiind o preocupare constanta in primele zile de dupa nastere.

Seria prezentarilor a fost inceputa de dr.Cristina Ianuc, consilier in alaptare si expert Nutricia care le-a vorbit mamicilor incepatoare despre avantajele alaptarii, proprietatile laptelui matern si modul de formare, alimentatia mamei, recomandand alaptarea pana la varsta de doi anisori sau poate chiar mai mult.

Dr. Elena Dan, reprezentant al Bambino Medical Center, a reusit sa starneasca atentia publicului, oferind sfaturi utile mamicilor referitoare la acest lucru. A vorbit despre procesul alaptarii, durata acesteia, numarul de mese, proprietatile laptelui matern, indrumand mamicile sa isi alapteze bebelusii, investind in acest fel in sanatatea lor.

Cristina Manescu, specialist marketing Chicco a oferit cateva solutii practice de care ar trebui sa tina cont mama atunci cand isi alapteaza puiul. Pompa manuala, tampoanele si aparatoarele de san, pompa pentru formarea mamelonului, servetelele umede pentru igiena sanului, pernele de alaptat – toate nu ar trebui sa ii lipseasca niciunei mamici incepatoare, fiind extrem de utile.

Cristina Vancsa, medic rezident si reprezentant Pufushop.ro a incercat sa faca o demonstratie practica despre modul in care este posibila alaptarea in sistemele ergonomice de purtare, avandu-l in brate pe “Pufu”, propriul sau bebelus.

Multumim partenerilor care au fost alaturi de bebelu.ro la acest eveniment:

Nutricia

Chicco

Klorane

Prisum (Himalaya)

Bumbo

Bambino Medical Center

Salonul Juliette

Pufushop

Jubile The Ballroom

Best Party

Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu, www.academiacatavencu.info, site-ul www.bebelu.ro, revista Manager Express si www.managerexpress.ro, Hiparion Publishers (revistele Hiparion – „Caminul”, „Casa Mea”, „Domus” si „Planul Casei Mele”, revista de B2B „Unelte si echipamente”, site-ul www.casamea.ro ), tipografia United Print, Corporate Media Publishing, agentia de comunicare, branding si corporate media si Medien Conferences, divizia de evenimete business.

 

Mai multe fotografii puteti observa pe pagina noastra de facebook.