ALERTĂ de COVID! Antena 1 a suspendat show-ul “Te cunosc de undeva” după internarea lui Marcel Pavel. Echipă, în izolare

Show-ul “Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 a fost suspendat, anunță postul de televiziune, într-o poziție oficială.

Suspendarea emisiunii “Te cunosc de undeva!” vine după ce Marcel Pavel a fost internat la Institutul Matei Balș ,diagnosticat cu COVID-19.

Cu doar două zile înainte de a afla că are COVID-19, interpretul a participat la filmările “Te cunosc de undeva!”, unde a intrat în contact cu mai multe nume cunoscute din showbiz.

Printre persoanele cu care a intrat în contact artistul se numără Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși sau Monica Anghel.

Duminică, artistul a sărbătorit ziua de naștere a soției sale, Violeta. „Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, frumoasa mea soție Violeta Pavel își sărbătorește ziua de naștere! Să-i urăm împreună “LA MULȚI ANI”! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris el într-un mesaj pe Facebook.

Ce spune Antena 1:

“Filmările pentru emisiunea Te cunosc de undeva! sunt suspendate pentru moment. Antena 1 a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului SARS-CoV2 și siguranța angajaților și a colaboratorilor. A fost realizată o anchetă epidemiologică, au fost testate și trimise în izolare persoanele care au avut un contact direct. Filmările pentru Te cunosc de undeva! urmează a fi realuate după perioada de carantinare.

În ceea ce privește informațiile vehiculate cu privire la Antena Stars, menționăm faptul că emisia postului continuă la fel ca și până acum. Au fost luate și în acest caz toate măsurile de dezinfecție, distanțare și protecție, pentru ca producțiile să se poată desfășura în continuare în condiții de siguranță.

Printre motivele care au determinat această creștere se numără calitatea serviciilor publice de îngrijire, creșterea natalității din ultimii ani, dar și dezvoltarea orașului și standarde ridicate privind calitatea vieții pe care le oferă.”

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare