ALIMENTAȚIA ȘI ÎNGRIJIREA COPILULUI SE FAC CU DRAGOSTE!

ALIMENTAȚIA ȘI ÎNGRIJIREA COPILULUI SE FAC CU DRAGOSTE!

0

Alimentația primilor ani de viață este extrem de importanta și pune baza comportamentului alimentar pentru tot restul vieții viitorului adult. Obiceiurile alimentare se învață din prima zi și ajută micuțul să se transforme într-un adult puternic și sănătos.

Între joacă, descoperire, nevoi nutriționale, scheme de diversificare, experiențele bunicilor, ale cunoștințelor și cele personale, părinții se pot găsi înconjurați de informații contradictorii. La acestea se adaugă presiunea responsabilității acestui pas foarte important.

Miercuri, 21 februarie, începand cu ora 18.30, vă invităm la seminarul „Alăptarea, colicile și diversificarea bebelușului!” – un eveniment dedicat tinerelor mămici și celor în devenire, cu unul dintre cei mai admirați și influenți specialiști în domeniu: d-na Doctor Mihaela Niță – medic specialist pediatru și consultant în lactaţie certificat internaţional IBCLC.  Dr. Mihaela Niță a absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, specializarea pediatrie, fiind consultant în lactaţie certificat internaţional IBCLC, preşedinta Asociaţiei Consultanţilor în Lactaţie din România,  speaker in cadrul evenimentelor, trainer in cadrul cursurilor pentru parinti, trainer pentru cadrele medicale in domeniul alaptarii si lactației.

La acest curs vom învăța: regulile alăptării,  cum funcționează alăptarea, echipamente, ghid de stocare pentru laptele matern,  colicile – Cei 6S în liniștirea copilului si ce este diversificarea / complementary feeding? ce nu este? ce continuă?

Evenimentul se va desfășura la Elite Art Gallery, Piața Națiunile Unite 3-5, bloc B2, parter,București

Detalii și înscrieri pe pagina de Facebook – https://www.facebook.com/events/179293546172629/ si pe pagina web – http://med-experts.ro/alaptarea-colicile-si-diversificarea-bebelusului/

Conferința este organizată de Asociația MedExperts, organizaţie non-guvernamentală, non-profit, independentă, care își propune promovarea inovației în medicină, informarea și educarea publicului larg în spiritul unui stil de viață sănătos, echilibrat.

Le mulțumim pe această cale partenerilor noștri ce ne susțin în această campanie: Sole Mizo Romania, Bio Aleea, Sipet de Sidef și Editura Philobia. Și nu în ultimul rând, mulțumim tuturor partenerilor media: Revista Baby, Bebelu.ro, Zece Lucruri, Mama are Blog, Stilul meu de viață, Bebeh.ro, Mamica Activa.

Articole similare