Andrei Leonte lansează piesa “Panda” feat. Laura Muruzuc de la Românii au Talent

Andrei Leonte revine în atenția fanilor cu gândurile sale din timpul pandemiei, pe notele unei piese indie-pop – Panda.

În track ne reîntâlnim și cu Laura Muruzuc, o tânără artistă basarabeancă ce a emoționat până la lacrimi juriul și publicul de la Românii au Talent cu poeziile sale. Aceasta are ultimul cuvânt în colaborarea cu Andrei printr-un monolog recitat la final, concomitent cu acordurile piesei.

“În una dintre variantele de interpretare, versurile marchează trăiri din momente diferite ale vieții. Și cum la început vedem lucrurile din unghiul unui copil, mi-am dorit să gândesc titlul prin același filtru. Zic eu că un copil (aproape) întotdeauna va îmbrăca într-o poveste chiar și un lucru negativ și îi va da un twist senin. Aude ce e frumos și bun din ce i se spune. Și m-am gândit că dacă ar auzi cuvântul “pandemie”, poate i-ar rămâne în minte ceva cu pand… deci probabil panda. Deci e ceva cu urși, deci pandemia sigur este lumea urșilor panda. Din momentul în care mi-a devenit clară în minte această înlănțuire de gânduri, m-am gândit că piesa (compusă în pandemie) trebuie să se numească  Panda!”, ne spune Andrei.

Surpriza piesei ]nsă este intervenția caldă a Laurei, care aduce un răspuns căutărilor din versurile lui Andrei. Astfel povestea este rotunjită și încheiată într-o notă armonioasă.

“Andrei a cântat senin, mi-am dorit în monolog să păstrez aceeași împăcare și liniște. O liniște a doi oameni care își cunosc visurile, încercările, greșelile pe care le-au făcut și care împart toate aceste lucruri între ei.

Cred că “Panda” e cântecul celor doi care și-au povestit atât de multe, încât au ajuns să viseze împreună, să privească în aceeași direcții și să fie asemănători în amintiri.

Pandemia ne-a învățat că astfel de momente contează cel mai mult.” ne povestește Laura Muruzuc.

Piesa a fost compusă de Andrei Leonte alături de Alex Luft. Versurile sunt ca întotdeauna semnate tot de Andrei, cu excepția monologului de la final, care a fost scris de Laura Muruzuc. Masterizarea a fost asigurată de Victor Răzvan Alstani, iar ilustrația care ne însoțește pe tot parcursul piesei a fost creată de Simona Harea.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare