Antena 1, amendată din nou de CNA pentru „Acces Direct“ şi „Mireasa“: „Nu e posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor“

Antena 1 a primit o nouă sacțiune din partea Consiliului Național al Audiovizulului. Emisiunile vizate: Mireasa și Acces Direct. Postul TV al grupului Intact s-a ales cu o nouă amendă pentru trei momente din cele două emisiuni, potrivit paginademedia.ro.

Postul de televiziune Antena 1 va trebui să plătească 10.000 de lei.

„Nu este posibil ca asemenea momente să fie difuzate la televizor în acel interval orar. Sunt mulţi minori care se uită atunci. Ce să înţeleagă ei când aud că o fată a făcut sex la 16 ani şi a născut la 17 ani, iar soţul o bate pentru că nu a condus bine? Nu e posibil aşa ceva“, a punctat Radu Herjeu în timpul şedinţei CNA.

„Mireasa“ a fost sancţionată pentru limbaj vulgar, înjurăturile nefiind ascunse în momentul difuzării, în ediţia din 7 iulie 2020, în intervalul 15:08-15:16.

Pentru „serialul“ Vulpiţia şi Viorel s-a propus amenda pentru că s-a folosit un limbaj licenţios în timpul unor discuţii controversate între soţii Stegaru. S-au arătat, de asemenea, şi scene în care cei doi se îmbrăţişau într-un apartament sau una în care Vulpiţa plângea din cauza unor acuzaţii din partea lui Viorel pentru adulter.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare