Ei sunt primii concurenți care intră în „Ferma: Orășeni versus săteni” – FOTO

Anna Lesko, Octavian Ciovică, Alina Pușcău și Cezar Ouatu sunt primii concurenți care intră în „Ferma”. Noul sezon din „Ferma” va fi prezentat tot de Mihaela Rădulescu, alături de ea fiind Cristi Bozgan.

Anna Lesko și Octavian Ciovică vor face parte din echipa „sătenilor”, iar Cezar Ouatu și Alina Pușcău din cea a „orășenilor”.

Deși multă lume ar fi văzut-o în fruntea echipei urbane, Anna Lesko este decisă să fie cea mai puternică săteancă din echipa ei.

Anna Lesko: ”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”.

Alina Pușcău”Pentru mine provocarea Ferma înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natura și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”.

Octavian Ciovică”Toată viața mea am umblat după provocări și nu după unele minuscule. Așa că iată motivul pentru care am venit la acest reality show. Totul depinde de tine, nu există alt factor care să-ți influențeze plecarea din Ferma”.

Cezar Ouatu: ”Provocarea a fost acceptată din start, încă de când am primit telefonul. Este o ocazie senzațională să redevin cum eram odată, la începuturile mele, mai spartan, detașat de tot ce înseamnă tehnologie și să revin la origini”.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare