Atypic – singurul restaurant gourmet cu specific sud-american

Atypic reprezintă cel mai nou și singului concept-restaurant cu specific sud-american din zona Floreasca – Dorobanți, un local ce oferă un ambient premium împreună cu niște preparate deosebite.

Restaurantul a luat naștere ca urmare a dorinței fondatorilor de a oferi un raspuns la întrebarea: ce putem mânca bun și altfel decât suntem obișnuiți ? Așa a prins contur meniul iar împreună cu bucătarul și ambientul a rezultat prin simbioza restaurantul ATYPIC.

Specificul restaurantului este unul world-cuisine cu influente mexicane, specific ce s-a mulat după personalitate, povestea de viață și experiența culinară a Chef-ului bucătar, Jose Luis Mendoza Garcia, născut în Ecuador, într-un mic oraș numit Bahia de Caraquez iar mai tărziu,

Jose Luis sau pentru prieteni, “Pepe”, a trăit în cinci orașe pe trei continente : America de Sud, America de Nord, Europa și a gătit în Mexic, Spania, Danemarca, Italia, România și este pasionat de bucătăria asiatică. De aici rezultă și meniul colorat, cosmopolit și în același timp fusion compus din ce este mai gustos din bucătăria sud-americană și cea japoneză.

Dintre vedetele acestui meniu putem aminti : Bao, Burrito Gourmet, Aguachile, Supă Tomkha, Supa Ramen, Pui filipinez sau Halibut Nordic.

“Noi vedem restaurantul Atypic, ca pe un loc unde se pot decoperi valențele bucătăriilor mexicane și japoneze în interpretarea unui bucătar venit de peste hotare unde prospețimea ingredientelor și savoarea gustului sunt subînțelese. În același timp, vinurile au fost atent selecționate și au drept scop redescoperirea vinurilor din zone atypice precum Grecia, Austria, Noua Zeelanda, Portugalia, Franta, Spania, Moldova și bineînțeles România. Pairung-ul vinurilor cu mancarea din meniu a fost atent studiat.” Business Owner, restaurant Atypic.

Meniul se schimbă periodic și se va îmbogati cu preparate concepute în funcție de preferințele și cerințele oaspeților, pentru a se mula atât pe gusturile publicului din România cât și în mod special pe gusturile clienților zonei.

Despre prețuri, vă putem spune că o masă în 2, cu o sticlă de vin, nu costă mai mult de 300 lei.

Amenajarea atipică a restaurantului a durat aproximativ 7 luni. O atenție deosebită a fost acordată finisajelor dar și remodelării spațiului, astfel încât să cuprindă o bucătărie deschisă, lift, o zonă de restaurant la parter și una la subsol, o terasă și multe elemente cheie în bună gestionare a unui restaurant ce își dorește să ofere servicii premium.

Restaurantul se află pe strada Constantin Aricescu 42 iar progamul este : Luni- închis | Marți-Joi: 12-22:00 | Vineri, Sâmabătă: 12-23:00 | Duminică 12:00-17:00.

Redactia Bebelu
Redactia Bebelu
Bebelu.ro s-a născut din plăcerea autorilor ei de a scrie, din plăcerea graficienilor ei de a desena şi de a realiza cel mai complex proiect în segmentul de creştere şi îngrijire a copilului. Bebelu este o plaformă online pentru părinţi şi copii şi pentru cei care ar dori să redevină copii. Ne propunem să încântăm vizitatorii, să-i fascinăm, să-i surprindem şi să-i reţinem în mrejele paginilor noastre.​ Publicația Bebelu a apărut în anul 2014, pentru a oferi unor oameni capabili dintr-o ţară frumoasă posibilitatea de a-şi demonstra talentele, a-şi oferi serviciile, echipa colaborând în acelaşi timp cu 16 specialişti în domeniile de maxim interes, astfel că aici veţi identifica o serie întreagă de recomandări şi informaţii foarte bine structurate, aşa încât să obtineţi ceea ce vă doriţi – o informaţie corectă, clară şi sigură. În cele 84 de secțuni vă stârnim, lună de lună, curiozitatea, fie că sunteţi animaţi de dorinţa de a avea un copil, fie deja aţi împărtăşit bucuria primelor clipe, obişnuindu-vă cu interviuri, articole şi recomandări avizate. Cititorii Bebelu.ro vor afla sfaturi, practici eficiente, vor deveni parte a unor experienţe de viaţă trăite de mămici, vor fi puşi la curent cu cele mai noi măsuri legislative care să le asigure siguranţa şi stabilitatea familiei. Cititorii se vor bucura să afle despre povestea frumoasă de viață a unei mămici celebre – Elena Băsescu, într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Bebelu,vor fi puşi în temă cu ultimele tendinţe în materie de frumuseţe, diete şi modă parcurgând atent şi rubricile permanente începând cu: Rubrici: PĂRINŢI CELEBRI – Cele mai cunoscute personalităţi mondene vor fi alături de tine pentru a te îndruma, oferindu-ţi un sfat din experienţa lor de părinte. SARCINA ŞI NAŞTEREA – este un capitol destinat celor 9 luni de viaţă intrauterină. Vor fi prezentate informaţii referitoare la simptomatologia primelor zile de sarcină, evoluţia fătului pe parcursul celor nouă luni, analize necesare, alimentaţie, sănătate, pregătire pentru naştere. Tot aici puteti găsi informaţii preţioase dedicate naşterii şi recuperării postpartum. BEBELUŞUL ÎN PRIMUL ANIŞOR – este un capitol destinat îngrijirii sugarului. Alăptarea, scorul Apgar, îngrijirea bontului ombilical, prima băiţă, diversificarea sunt doar câteva dintre cele mai captivante subcategorii. COPILUL 1-6 ANI – este un capitol dedicat creşterii şi îngrijirii copilului din primul an şi până la vârsta şcolară. Mămicile vor reuşi să afle cum anume să se descurce cu propriul copil, cum să îl îngrijească în aşa fel încât să crească perfect sănătos. EDUCAŢIE – este un capitol captivant în care poţi afla cum să îţi educi copilul în aşa fel încât să poţi obţine performanţe şcolare sigure. FAMILIA – este un capitol destinat vieţii de familie ce conţine o serie întreagă de sfaturi eficiente. COPII TALENTAŢI – este un capitol fascinant dedicat copiilor valoroși ai țării. ÎNVAŢĂ SĂ PREVII! –sunt prezentate soluţii de prevenire a anumitor probleme de sănătate ce pot afecta atât viaţa copiilor, cât şi pe cea a părinţilor.

Related Posts

Comentarii

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole recente

Categorii Populare