Au inceput inscrierile la Rocket Bike Fest, editia V, 31 mai 2015!...

Au inceput inscrierile la Rocket Bike Fest, editia V, 31 mai 2015! Vino sa faci parte din frumoasa familie a iubitorilor de miscare!

0

Vino la a V-a editie Rocket Bike Fest! O sa descoperi trasee si categorii provocatoare, vei avea oportunitatea sa petreci ziua in natura, cu sport si bineinteles, buna dispozitie!

Echipa BikeXpert – Help Autism te asteapta duminica, 31 mai 2015, la Phoenix Aventura Parc Cernica sub indemnul PEDALEZ, MA DISTREZ, DONEZ! Ia parte la o calatorie antrenanta, unde vei avea parte de ultima zi de primavara a anului in mijlocul naturii si te vei pregati sa intâmpini cu suflu nou venirea verii.

Traseele pregatite de organizatori, Asociatia Help Autism si BikeXpert, se potrivesc pe rotile si experienta fiecaruia. Poti alege una sau toate categoriile de concurs, ele fiind programate una dupa alta, pe trasee care nu se suprapun.

Pentru fiecare categorie, cei mai buni ciclisti vor fi rasplatiti cu premii frumoase. Atât participantii la eveniment, cât si concurentii vor avea parte de surprize pe parcursul intregii zile.

Alatura-te, prin participarea ta, la cauza noastra, strângerea de fonduri pentru copiii cu autism. Fondurile colectate din taxa de inscriere vor fi directionate catre Asociatia HelpAutism cu scopul sustinerii programelor gratuite pentru copiii cu autism.

Inscrie-te la Rocket Bike Fest – pista prieteniei!  Pe site-ul www.rocketbike.ro sau direct la Magazinul BikeXpert din Soseaua Pantelimon nr.94.

Pentru mai multe informatii, acceseaza http://www.rocketbike.ro/ sau pagina de Facebook https://www.facebook.com/RocketbikeFest

Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country (XCO) care isi propune sa sprijine un stil de viata sanatos si sa promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine in intâmpinarea tuturor iubitorilor de natura si a pasionatilor de competitii sportive, fiind o competitie dedicata familiilor, copiilor, pasionatilor de natura, pasionatilor de ciclism si performerilor in acest sport. Obiectivul principal este constientizarea autismului si sustinerea programelor de integrare a copiilor diagnosticati cu tulburari din spectrul autist.

Bebelu.ro este partener media al evenimentului.